Inlägg från: annadenise |Visa alla inlägg
  • annadenise

    Första barnet - BF januari 2014

    Va kul med Bf listan


    debbie85 skrev 2013-05-09 14:57:13 följande:
    Gör om listan lite grann:

    140102 Jossehaugen, 20år, Lima (Sälen) 

    140104 debbie85, 28år, Skåne Kristianstad 

    140106 Annadenise, 29 år, första barnet, västerås, västmanland

    140108 Missmartini92, 20 år, första barnet, Halmstad

    140109 tinis, 25 år, Falkberg

    140111 Doffan 29år Småland Alvesta  

  • annadenise

    Jag börjar bli nojig.jag är i v.6 (5+5) och känner mig knappt gravid.jag tyckte att jag hade mer symptom förra veckan..el om de bara är inbillning? Blir så orolig att nått är fel, tex missfall på gång.jag ska till barnmorskan på hälsosamtal den 16:e, men de är väl för tidigt för att tex göra ul?

  • annadenise

    Stort grattis.vilken glädje Vi vart gravida på första försöket.vi är jättelyckliga ...ändå oroar jag mig för missfall, då de har drabbat jättemånga vänner..men samtidigt kan man ju inte gå runt och oroa sig hela tiden, för det är inte hälsosamt.


    villhabarn skrev 2013-05-10 13:24:56 följande:
    hej! 

    Fick plus här om dagen =) Överlycklig. Jag och min sambo har försökt få barn i 4 år. Så detta är totalt overkligt. Men är så otroligt rädd att något ska gå fel, jätte rädd för missfall, läst att det är jätte vanligt =(  Någon som känner lika? 

  • annadenise

    Jag har inte varit inne på några dagar, så jag säger välkommen till alla nya.kul med flera + . Imorn går jag in i vecka 7 och på torsdag ska jag till BM. De där med kläder är svårt.vi kommer degfinitivt vänta ett tag till innan vi köper kläder, men de är svårt.idag pratade jag med mamma och svärmor.dom har hittat massa söta plagg som dom vill köpa.jag blev tvungen att lugna ner dom lite hehe

  • annadenise

    Grattis till er som plussat.nu är jag i v.7 (6+0) och illamåendet kom för 2 dagar sen som ett brev på posten.jag har dock inte spytt ännu.på torsdag ska jag till bm wiiiieee

  • annadenise

    Jag är i v.8 (7+3) och har berättat för några vänner.mina kollegor vet inget.alla pratar om den magiska gränsen på 12 v, som om de vore helt riskfritt efter det.ok, chansen minskar betydligt.jag menar inte att låta negativ, ja, chansen minskar, men man kan aldrig vara säker.jag tycker att man borde få mer stöd av bm och mvc hela vägen fram till förlossning och även prata om de risker som finns..de finns alltid risker.2 av mina vänner förlorade bebisen i magen i 8:e mån.och en kompis förlorade sin bebis 24 h gamal.jag vill som sagt inte vara negativt, eller skrämma någon,men man kan inget göra.jag oroar mig oxå, och kommer nog göra det hela graviditeten, men de är viktigt att oxå njuta.

  • annadenise

    Har någon lust att ändra mitt bf till 30 dec..jag får inte riktigt klem på hur jag uppdaterar från mobilen...

  • annadenise

    Youandme: tack för att du ändrade mitt bf datum, snällt av dig..

    hur mår ni?

    Min mage kurrar hela tiden och toabesöken fortsätter varje timme.mellan kl 15 och kl 19 måste jag äta nått litet varje timme (typ halv frukt, en liten knäckemacka etc) för att motverka illamåendet (speciellt när jag är på jobbet) som för mig blir värst fram mot eftermidd/kvällen..igårkväll mådde jag väldigt illa.inatt var jag upp och kissade 3 ggr, hade svårt att somna om pga lite molvärk.jag går in i v.9 på tisdag.

    Jag har fortfarande svårt att förstå att jag verkligen är gravid

Svar på tråden Första barnet - BF januari 2014