• Soffipropp

    Vågar man testa?

    Angie08: hur går det för dig? Fått några grav symtom? Jag känner mig grymt trött och har haft huvudvärk ett par dagar. Nu idag har jag haft lite molvärk i nedre delen av magen och även en brännande/svidande känsla imagen. Men det behöver ju inte betyda att det är någonting.

  • Soffipropp

    Tror det finns de som plussat så pass tidigt, beror ju på hur hög halt man har av hcg. Kolla på Apoteket efter test som man kan testa ett par dagar innan BIM:) hoppas det är något som växer där inne:)

  • Soffipropp

    Jag har ju inte BIM förrän på onsdag, det känns som en evighet. Tror ändå att tant röd dyker upp den här månaden också:( fast om hon skulle göra det så undrar man ju vad smärtan i höger sida jag hade vad det var för något.

  • Soffipropp

    Angie08: ja jag får hoppas det, men vågar inte riktigt tro att det är så heller. Men det känns lite annorlunda i magen gasig o lite bubblig. Men det blir nog inget den här månaden heller. Har du testat än?:)

  • Soffipropp

    Har 5 dagar kvar till BIM men kunde inte låta bli idag på em men det var tok negativt:/ visste jag ju egentligen redan innan men kunde inte låta bli. Tog även ett ÄL test för skoj skull bara och det blev ett lika brett streck som kontrollstrecket men snäppet svagare, vet inte vad det kan betyda då jag inte ska ha ÄL nu. Magen känns spänd och har lite molande värk av och till, känner mig trött också.

  • Soffipropp

    Ja precis var ju meningen från början o vänta till BIM men det är inte lätt när det känns som en evighet till dess;p

Svar på tråden Vågar man testa?