• Soffipropp

    Vågar man testa?

    Jo det skulle kunna vara så också, låghormonare. Men man är ju så ivrig och vill veta direkt. Funderar på om jag ska prova att testa imorgon bitti när urinen är koncentrerad också om jag nu inte fått mens till dess. Men kan man ha lite molvärk eller vad man ska säga att det är i äggstockarna/äggledarna när man är gravid?

  • Soffipropp

    Ja precis för annars precis innan mensen är på väg så brukar det vara som en molande värk i nedre delen av magen o sen kommer mensen. O det är ungefär som värk det vart nu hela kvällen av och till och även bak mot svanken. Men ingen mens har kommit. Skumt. Men om jag vore gravid borde det ju visa sig på ett test inom en snar framtid tkr man ju. Alltså det kanske inte är äggledarna som värken kan ju mkt väl ha med livmodern att göra också. Åh vill ju bara veta nu nu. Antingen kan mensen komma vilket jag inte vill förstås eller så kan det väl bara visa sig på ett grav test.

  • Soffipropp

    Suck, nu tror jag tant röd kommit:( usch blev så ledsen o besviken nu när jag klev upp. Hade ju hoppats så mkt.

  • Soffipropp

    Ja jag har ju hört att man kan ha mens ändå, men det är väl inte många procent som får det. Har haft sån grym mensvärk idag, mer än vanligt så jag tänkte nästan gå hem från jobbet. Åh vad jobbigt allting känns just nu, vill ju bara ha ett plus:(

  • Soffipropp

    Jo du har nog helt rätt. Ska försöka nu den kommande månaden. Men det är jättesvårt när man vill nånting så enormt mkt. Och det ska hållas koll på ÄL och BIM och hit och dit.

  • Soffipropp

    Angie08: du sa att du pratat med BM som sagt att man kan ha mens även fast man är gravid. Sa hon något om mensen är som vanligt då eller att den skulle vara lite sparsammare? För jag brukar ha mens i 5 dagar men nu idag har det inte alls kommit så pass mkt som det brukar göra. När mensen började denna gäng hade jag lika mkt som jag brukar men betydligt mkt mer smärta än vanligt. Är rätt trött och har fått en del finnar och tkr jag kissar rätt ofta. Men jag tkr inte jag kan vara gravid när jag haft vanlig mens och känner ingenting i tuttarna längre så som jag gjorde dagarna innan mens. Börjar fundera hur en mens är om man är gravid. Vet du?

  • Soffipropp

    Okej. Nej det har jag inte gjort. Antar att jag inte är gravid eftersom jag fick mens och den kom ju ungefär när den skulle så jag provar o ser om det tar sig den kommande månaden. Känns inte som jag skulle vara gravid. Hur går det för dig har du testat något mer?

  • Soffipropp

    Ja usch jag förstår dig:( känner också att det känns hopplöst när man så gärna vill ha ett plus. Vissa behöver ju bara säga sex så är de gravida ungefär. Det är jättekul att andra får plus men jag vill ju också. Vi satsar på den här månaden istället:)

  • Soffipropp

    Angie08: självklart ska jag göra det:) nu väntar jag bara på ÄL som är nästa vecka:) och hoppas det tar sig då, ska försöka att inte fokusera så mkt på att det ska bli ett plus och vara mer avslappnad över situationen, men det är lättare sagt än gjort. Du får också hålla mig uppdaterad hur det går för dig:)

  • Soffipropp

    Angie08: hur går det för dig?:) är det mys på hög nivå nu?;) här har vi kört på varannan dag nu de senaste dagarna. Och imorgon tror jag att jag har ÄL så då tänkte vi börja köra på varje dag:)

Svar på tråden Vågar man testa?