• Soffipropp

    Vågar man testa?

    Ja det är jättesvårt o inte tänka så mkt på allt som har med graviditet att göra. Jag hoppas vi har prickat rätt, men jag vet inte. Försöker få sambon till lite mys nu ikväll innan vi somnar och sen imorgon kväll också. Men han säger att jag får välja nån av de dagarna för snoppen orkar inte hela tiden säger han;) haha klenis till sambo man har;) men här ska det övertalas för fullt nu innan sov dags;)

  • Soffipropp

    Haha ja verkligen:p men när de är sugna då vill de så gärna att man ställer upp, haha;p ja alltså enligt en app som jag har så var det den 9:de alltså igår. O jag har inte testat så intensivt med ÄL-stickor den här gången för att jag inte ska bli "besatt" o bara tänka på allt som har med barn att göra. Så jag har nog haft ÄL redan. Hade ÄL symptom igår och kanske lite i förrgår.men jag vågar inte riktigt lita på appen. Så jag hoppas vi har prickat rätt. Har haft sex lör, mån,tis och onsdag. Så nu är det bara att vänta. Denna eviga väntan hela tiden.

  • Soffipropp

    Angie08: har du börjat känt några grav tecken?;) lite tidigt o känna kanske. Igår kväll fram till imorse hade jag smärta på höger sida vid äggledaren/äggstocken. Brukar inte ha så. Och det smärtade när man tryckte där. Har du nån teori om vad det kan ha varit?

  • Soffipropp

    Ja så kanske det är, har så svårt att tänka mig att jag ska plussa nångång, även om vi bara försökt i några månader så känns det hopplöst. Men har folk känt av det då på ena sidan av nedre magen då? Hoppas hoppas. Blev lite glad nu:) ja det är nog rätt tidigt o känna något, fast det blir ju att man "letar" symtom istället för o bara leva som vanligt och vänta o se om mensen kommer.

  • Soffipropp

    Angie08: hur går allt för dig? När tänker du testa? Jag känner på mig att jag inte kommer få något plus den här månaden heller:( vet inte varför men tror inte det. Känns inte så.

  • Soffipropp

    Hade ju lite smärta på högersidan häromdagen. Men nu känns det ingenting:( känner mig dock rejält svullen i magen o reagerar på dofter. Men tror inte det tagit sig den här månaden heller, riktigt surt. Ska försöka vänta till nån dag efter BIM om inte mensen kommer då förstås. Tycker det verkar gå så snabbt för så många att bli gravida. Man skulle ju vilja kunna titta in i magen o se om det tagit sig på direkten så man slipper denna eviga väntan, men så funkar det ju inte. När har du BIM?

  • Soffipropp

    Jo jag vet för sån smärta har jag inte haft förut. Jag hoppas verkligen det tagit sig, men jag vågar inte hoppas för mkt. Jag har BIM om 9 dagar, den 23. Idag när jag klev upp kände jag mig mycket tröttare än vanligt, och tycker inte jag borde det med tanke på att jag äter vitaminer. Men det är bara att vänta.

  • Soffipropp

    Nej det vet jag inte riktigt om jag har:/ har haft grymt ont i huvudet idag, men det kan man ju ha ändå. Känt mig lite hal illamående vissa stunder eller hur jag ska förklara som försvunnit lika fort. Har ju 8 dagar kvar till BIM, men vågar inte riktigt hoppas att det ska vara nånting den här gången heller:/

Svar på tråden Vågar man testa?