• Soffipropp

    Testade nu precis när jag kom hem från jobbet, men det var negativt:( typiskt då kommer väl mensen snart:( är det inte varannan till var tredje dag som hcg ökar i kroppen? Testa imorgon och se. Jag har inga fler tester hemma nu så det kanske är bra, då håller man inte på o testar hela tiden. Jag har ju molvärk av och till hela tiden:/

  • Soffipropp

    Jo det kan ju det. Men de som är låghormonare vet du ungefär när folk har plussat efter BIM då? Hur ska jag tolka den här molande värken då? Igår kväll när jag lagt mig kändes det precis som mensen var på ingång men den kom inte. Jätteskumt.
    Ja det är jättejobbigt o fundera o undra hela tiden, vill bara ha ett svar.

  • Soffipropp

    Ja jag vet inte riktigt faktiskt. Men med min vanliga otur så kommer den nog inom en snar framtid och jag går börjar om igen. Det är ju bättre att bara mensen dyker upp så man bara kan fortsätta nästa månad istället om man inte är gravid. Men så funkar det ju inte. Ja du kanske är gravid:)

  • Soffipropp

    Åh vad trött jag är. Tog en liten tupplur efter jobbet kanske bara 15-20 min o trodde jag skulle bli pigg men ikke har precis sovit 20 min till och är så grymt trött fortfarande:( vill bara veta om jag är gravid eller inte:(

  • Soffipropp

    Nej ingen mens här så det är bra. Men om den inte tänker komma så skulle man ju vilja ha ett litet plus om så är fallet att man är gravid. Men jag tror faktiskt inte det.

  • Soffipropp

    Jo jag är på BIM +1, men det molar i magen till o från o brösten känns tunga, men det kan lika gärna vara mens på g

Svar på tråden Vågar man testa?