• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Leah, medicinerna tog vi med på planet, det är inget olagligt med det!

  • TWH

    Japp, il får du hemskickat April, resten tror jag stavas så - jag får det utskrivet i Sverige så motsvarande är prednisolon, fragmin och trombyl så jag köpte inte med mig till mig själv bara till andra. Någon annan som kan kolla att jag har uppgett rätt mediciner.

  • TWH

    Jaha Zin, ber i sådana fall om ursäkt, jag trodde vi hjälpte varandra att fylla i så vi slapp uppdatera massor av ggr, allt står ju tråden. Förlåt om jag har gjort ngn en oförätt!!

  • TWH

    Myran, min läkare har sagt att jag ska vara försiktig nu då kortison gör en mer infektionskänslig

  • TWH

    Lully, lider med dig, det är väl 10-14 dgrs väntetid på besked? Kan du få gå och få genanalys för att kolla om du bär på anlag? Det ska jag få, fick en remiss precis innan jag nu blev gravid, så det får vänta några månader till. Kramar! Lakritsbåt, jag skickar läkarnamn till dig, kolla inbox. Che, förstår att du blir less på att allt strular, det viktiga just nu är trots allt att du är gravid och att det fortsätter så. Behöver du akut il hör av dig till mig så ska vi ordna, har några påsar.

  • TWH

    Grattis Prickig, vilken lättnad! Strumpan - vilken målbild du lagt upp😃 glad påsk alla!

  • TWH

    Jag håller med dig helt Vilaa, helasjukvården verkar vara som rysk roulette, helt oförutsägbart. När de gäller Sös så hjälper de till både med att skriva ut il och att ge injektionen. De säger sig inte förespråka il dåde vet så lite om det men eftersom de anser att det är ofarligt så ger dem det enl dr Ds ordination. De ger alltså inte il på egen ordinering men de har hjälpt mig och några till med behandlingsplanen från annan läkare.

  • TWH

    RFU är roosevelt franklin universuty hospital där de kolla immunproverna som skickas från Aten. Lill11, man kan inte ta dessa prover i Sverige, därav åker vi till Aten. Ni kan kolla Zins hemsida fertilitetsguiden.com där står vilka immuntester som kan tas var! FineS, lycka till i Aten, skulle du behöva il när du kommer hem så kanjag tipsa dig, och många fler härinne. Det beror på vilken diagnos du får.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!