• che71

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    FineS skrev 2014-06-16 10:58:14 följande:
    Tack kära sl! Ett steg närmre iaf, men spottingsen gör att jag inte vågar tro på det riktigt än. Pratade precis med Falun, jag skall avsluta Lutinus behandlingen nu på en gång, hur tänker ni om det? Sen trombylen, och trappa ner pred?! Redan? IL får jag fortsätta med tills v. 20.



    Grattis! Hoppas hoppas FineS!

    Jag skulle inte sluta med något..tog på Dr Ds råd progesteron till ca v 15..o prednisolon till v 23 o långsam nedtrappning innan dess. . trombyl läänge typ v 35..samt Fragmin till v 37

    Kram
  • che71
    Solkattan skrev 2014-06-17 02:31:15 följande:
    Zwillingen: japp ! Usch.. Nu känner jag sådär nada här. Precis som tidigare gånger att ägget fäster men sedan inte orkar längre.. :(. Draget i magen har släppt. Brösten slappa o underlivet ingen nyans mörkare. Urinen alldeles för ljus... Inte ett dugg trött. Kroppen är ju i bra immunstatus så då är det väl bara att inse faktum att äggen är kassa... Spermierna har vi ju bytt till ny donator så där i ligger ju inte felet. Kan det inte bli morgon snart o ljust ..? Avskyr denna känsla av misslyckande... Varför är den som värst mitt i natten ..?



    Kram till dig

    Men än är väl inte hoppet ute?

    När har du testdag?
  • che71
    Snart lycklig skrev 2014-06-17 16:21:23 följande:
    Jag vet att jag sprider så mkt negativitet nu i denna tråden, men jag mår då j..a dåligt! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det enda jag tänker på att jag har NOLL barn och min tvillingsyster sitter där med FYRA! Dessutom svider det så mkt att hon lyckades i hög ålder med den minsta, bara genom ett "misstag". Jag som kämpat så och aldrig belönats. Varför? Tårarna tar aldrig slut! Förlåt för att jag förpestar tråden......



    Klart att det känns orättvist..så som du kämpar..jag önskar så att det ska gå vägen för dig nu..du är fantastisk glöm aldrig det!

    Kramar om dig
  • che71

    Solkattan -Obestämd  beklagar o kramar om
    (men vilken härlig svärmor du har!)

  • che71
    Snart Lycklig GråterRynkar på näsan
    Jag hoppades så för din skull, ingen har kämpat som du o det är så himla orättvist att du inte lyckades.
    Tårarna bränner o klumpen i halsen när jag tänker på dig o jag sa precis till min sambo hur oerhört tacksamma vi ska vara för vår lilla flicka.
    Jag skulle vilja krama om dig o pyssla om dig...du förtjänar så mycket...
    fy vilken reaktion från din Mamma, inte vad man hade hoppats, du behöver ju stöd nu,
    hoppas du får det från någon annan istället.
    Inga ord som räcker till nu...men du ska veta att jag beundrar dig o din kämpar anda!
    Stor KramHjärta
  • che71
    Blingbling skrev 2014-06-28 10:24:49 följande:
    Ja i grund och botten är det tyvärr, men samtidigt har jag inget emot att vara projektledare på egen hand. Däremot är det ju tråkigt att hela bebisverkstan blivit försenad på grund av en man som inte känt sig redo, men det går ju inte att gräva ner sig i de tankarna - bara att försöka se framåt istället! Kram!



    Hur går det för dig Blingbling? Är Aten bokat än? Vad bestämde försäkringskassan till slut?
  • che71
    pink lily skrev 2014-06-29 03:53:51 följande:
    Akut fråga, tacksam för synpunkter. Efter mensblodproverna hamnade vi på en antibiotikakur på 25 dagar. Inga problem med den förrän nu i slutet, fått enorm klåda i underlivet. Kan inte sova. Suck ... Det är många här som ätit antibiotika inför o under behandling i Aten. Jag antar att flera fått liknande problem med torra slemhinnor, bakteriell obalans el t o m svamp. Hur har ni behandlat vid klåda? Börjat äta probiotika, har någon testat Vivag vaginalkapslar med mjölksyrabakterier? Gyn o läkaren på VC har semester, och vill inte ta apotekets receptfria då hört att de är ineffektiva och har mycket biverkningar. Kanske kan Aten skriva ut något, men möjligt utan undersökning? Så trött på blod o bakterier, blod o bakterier .....!



    Det finns nu en tablett att svälja receptfritt nuförtiden. .men du kanske måste fråga på apoteket..Difluconazol tror jag (kolla upp det för jag är trött o kanske kommer ihåg fel!)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!