• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Underbart att ni ställer upp! Kan vi göra så att Holly o Hjärte skickar era berättelser till min mailadress twhfamiljeliv@hotmail.com så tar jag med dessa till dem. Det är väl bra om ni berättar om alla vändor fram o tillbaka med svensk sjukvård så attde förstår att vi alla är utredda på längden och bredden och att vändpunkten kom med intralipider, vad ni anser väsentligt. Lully, har du möjlighet att följa med till Uppsala med mig? Jag har bil, vi kan ta med Erik som bevis, som du säger😃 jag känner att det är viktigt att träffadem, när de nu tar initiativet, för att övertyga dem så vi kan hjälpa andra. Det ska bli kul att se vad de säger när vi berättar att vissa läkare anser att il är livsfarligt😃 jag förstår att ni två, Holly o Hjärte, inte kan följa med, ni ligger väl och föder när som helst🌺 Berättelserna ligger ju även på Zins hemsida men det är väl bra att skriva om dem lite så intralipid frågan lyfts fram, vilket de är intresserade av.

  • TWH

    Lully, har du kontakt med Bling? Puossin, läser du detta?

  • TWH
    Zinfandel skrev 2013-02-26 16:57:18 följande:
    Bra jobbat TWH! Återkom med resultat! 

    Zinfandel skrev 2013-02-26 16:57:18 följande:
    Bra jobbat TWH! Återkom med resultat! 

    Absolut, vi återkommer m rapport😉
  • TWH

    Det vore också toppen om det är några tjejer som läser tråden men inte skriver i den, men som har fått hjälp av il, om ni kunde maila mig så vi har lite mer "statistiskt" underlag. Jag fick idag reda på att en tjej i v32 också har blivit inskriven på specialistmödravård på sös, dit jag är remitterad, som går hos dr D och får ordinering därifrån, så vi är fler än som syns här💝

  • TWH

    [quote=68958832][quote-nick]cff skrev 2013-02-26 17:42:51 följande:[/quote-nick]Jag har nu bestämt mig för att ta proven här i Sverige (och skicka själv t USA) och åka till Aten om värdena pekar på problem. Vet ni om man kan ta proven precis efter en IVF-cykel eller om man måste vänta ett tag för att hormonerna skall gå ur kroppen? Kan man ta dem om man fortfarande har kvar hcg (misstänkt X)?[/ Jag tog alla prover när jag var gravid så det gör ingenting att du har hormoner i kroppen!

  • TWH

    Vilket konstigt inlägg jag gjorde men det var menat till cff!

  • TWH

    Ja, då sitter man här på sjukhus med dr Ds remiss och svenska läkarens instruktioner i journalen. Trots det så är det total ifrågasättning och inte speciellt trevlig attityd. Man blir så trött på detta🌺

  • TWH
    che71 skrev 2013-02-27 16:54:07 följande:
    Men har du inte varit på det stället tidigare o fått IL dropp? Vad skriver den svenska läkaren för instruktioner? Måste man fixa med det sen, efter Aten?

    che71 skrev 2013-02-27 16:54:07 följande:
    Men har du inte varit på det stället tidigare o fått IL dropp? Vad skriver den svenska läkaren för instruktioner? Måste man fixa med det sen, efter Aten?

    Jo, visst har jag det, men det är nya sköterskor hela tiden, men det ordnar sig alltid, man får ha lite tålamod bara😃 det måste vara ngt fel på familjelivs hemsida för mina hänvisningar blir dubbla varje gång, precis som för besa, får sluta med det helt enkelt!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!