• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig, stort grattis, vad skönt att det gick bra😃

  • TWH

    Che, alla tre läkare jag har frågat har skrivit remisser till fbc, men försök hitta ngt ställe där du kan få svar samma dag, vissa levererar svaret efter någon dag el fler.

  • TWH

    Che, om fe går med på att maila är det bra. De ställen jag har varit i kontakt med lämnar bara ut provsvaren till läkaren. Då har vi löst det så att jag hämtar ut provsvaren själv på sjukhuset och läkaren har skrivit i min journal att jag har rätt att hämta ut svaren utan hennes inblandning.

  • TWH

    Hur länge har ni som har kommit en bit ätit folsyra? Finns det någon anledning att fortsätta hela graviditeten?

  • TWH

    Jag kan bara förstärka det Zin skriver - vi genomgick två missfallsutredningar och de var inte lika, Sös och Sophiahemmet, den ena hade t ex hystereskopi som standard men inte den andra. kromosomprover tog den ena men inte den andra osv...

  • TWH

    Siolina, jag skulle inte ta prednisolon utan "diagnos", inte för att det är farligt men det finns ju biverkningar. Albyl däremot har inte samma biverkningar (om du inte är känslig för dem) och det är många som självordinerar. Men det är hur jag tänker, stort lycka till🌺 Ninacamilla, endometrios är ju förknippat m immunförsvaret så jag skulle tro att dr D har kunskapen. Har själv ingen erfarenhet.

  • TWH

    Fantastiskt förväntansfull! En läkare som har ryggrad💝

  • TWH

    Hej alla, jag är i kontakt med Fresenius Kabi som tillverkar intralipider, då de inte känner till fertilitetsområdet som användningsområde för deras produkter. Jag har påpekat den stora globala marknad som ligger framför dem och väntar De vill att jag kommer dit och träffar dem för information och en berättelse kring vårt case. Jag har sagt att jag gärna gör det, i syfte att få fresenius kabi att driva frågan och starta ev forskningsprojekt samt informaera läkare kring användningsområden av intralipider. Är det någon annan här, som har kommit en bit, som kan tänkas sig att ställa upp på detta? Dvs berätta er historia i syfte att hjälpa andra. Det kan räcka med en berättelse per mail alternativt att följa med mig när jag besöker dem i Uppsala.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!