• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fasiken vad svårt det ska vara!! Har fortfarande inte kunna ta IL, pga att vi saknar något sterilt, typ en 100 ml spruta eller en liten mojäng med spets i båda ändarna (någon sjukvårdskunning som vet vad det heter) som man kan föra över saltlösningen till IL påsen. Hur ska man kunna få tag i allt?? Har någon tips hur man kan få tag i sjukvårdsgrejer på nätet?? verkar stört omöjligt. 

    Har bokat en tid på VC på ons och hoppas jag kan få dem att ge mig IL men de kommer säga att det inte är en godkänd produkt för detta ändamål är jag ganska övertygad om så kommer väl få kalla handen. Börjar känna mig riktigt stressad  nu att få i mig IL, start IVF om två veckor och jag skulle fått IL förra veckan men inte lyckats fixa det. Arg på mig själv o allt just nu att det ska vara så svårt. Jag har ju en vän som är snäll och ställer upp men vi saknar materialet, känns så frustrerande. 

    Har ni någon idé..? känner mig desperat nu. Skrikandes 

  • Jam08

    Ok, så det är ingen fara då. Blir inte lösningen vld tjock. Inte mig emot bara inte kärlen spricker eller ngt annat farligt händer :)

  • Jam08

    Jag mailade honom förra veckan med en rad frågor, fick inget svar...skickade samma mail igen med en försiktig påminnelse, fick då svar direkt. Han upplyste dock att han de närmsta dagarna inte kommer svara då han är på semester.

    Jag inväntar FBC på senaste IL, det avgör om vi kör igång nu eller nästa cykel. Hade ett högt anti TPO värde som måste sänkas med levaxin. Han rek att gå till en endokrinolog. Ngn som varit hos en sådan specialist?

    Hur länge kör man på fertile xx? Fram till sprutstart?

  • Jam08

    Hjärte, tycker du ska vara rak och tydlig m att vilja fortsätta dr Ds medicinering. Säg att du är medveten om att det verkar kontroversiellt här i Sv men att det finns en god anledning t varför du väljer detta. Tveka inte, stå på dig!!

  • Jam08

    Petrova, jag har som sagt många ivf bakom mig och körde med enbart med pred sist med samma misslyckade resultat. Tror vi alla i just denna tråd kör med det tyngre "artilleriet". Om du även är intresserad av prednisilon och användandet av det finns en tråd som heter bara "Prednisilon?".

  • Jam08

    Storr grattis Holly!!!! Underbart och hoppingivande. Sitter just nu och väntar på resultat fr min senaste FBC.. Ev kör vi igång med sprutor nästa vecka!

    Minns ngn vilka värden man skulle ta cykeldg 2 som "avgör"om det är en bra cykel eller inte att köra på..

    Hur länge kör man på med fertilexx?

  • Jam08
    Snart lycklig skrev 2012-08-10 16:06:53 följande:
    Hej, är dt ngn som nyligen beställt Fertile XX o tycker den har en annan mildare smak än den förra? Den nya var på 60 ml istället f 50 ml. Den nya har en s k pipett (el vad dt nu heter), som man drar upp vätska m och sedan droppar. Den förra hade beskare smak. Jag har beställt fr samma ställe, tror dt är fr Vitalfood. Ngn m samma erfarenhet?
    Ja, jag med! så den är större, och ja mildare smak... skumt. 
  • Jam08

    Lite NERVÖSObestämd för jag vet inte om jag ska börja nästa vecka eller inte. Det är dessutom korta jag kör och det går så himla fort fram t äggplock!! 

    Har mailat mitt FBC t Dr D, se om han svarar, räknar inte med det, men måste ju veta senast tis om jag ska börja. Nervöst!!

    Här är mitt senaste FBC, fick det idag. Några tankar för er som förstår er på...? vore mkt  tacksam!!! 

    Kanske måste ta LH och FSH på tis då.. vad tror ni, har ni kollat innan ni körde igång eller räcker FBC resultaten som vägledning?


    B- MCH - 30
    B- MCHC 340
    B - Erytrocyter 4.56
    B - Hb 136
    B - leucocyter 8.1
    B - MVC - 88
    B- Trobocyter 280
    Progesteron 40
  • Jam08

    Oj vilka reaktioner på IL! Känner inte något! Läskigt m armen..

    Jag har skickat min senaste blodstatus t dr d två ggr nu, inget svar.. Den ngt viktiga huvudfrågan var, OM jag kunde köra igång denna cykeln, som börjar imorgon! Börjat så smått ikv. Men noll svar, så jag har beslutat mig för att vänta t nästa cykel, känner mig ändå inte riktigt redo. Samtidigt dåligt av honom att inte svara alls, OM jag verkligen velat på denna cykel. Han är så otydlig! Hade helt respekterat om han klart o tydligt sagt att han inte alls var tillgänglig i aug, men han säger ju att han läser allt! Kliniken öppnade dessutom idag så det hade varit lite tight, o behöver levaxin vilket jag inte kunnat få utskrivet..

    En fråga till (som jag nog frågat ngr ggr innan!) hur länge kör man på m fertile xx??

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!