• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vad är symptomen på kronisk prostatit? Min man har haft förhöjt psa värde men inget har skrivits ut. Är det svårdiagnosticerat?

  • Jam08

    Snart lycklig tack för ditt svar, skulle du vilja skriva doser han tar, och var man kan få tag i preparaten? L'arginin, zink och c-vitamin finns ju på hälsokost. Kram

  • Jam08

    Busen 77 tack för att du delade med dig, har levaxin hemma, vågar man prova att ta det även om man inte fått det bekräftat via blodprover? Det är ju vld låg dos 25 mg!

  • Jam08

    Jag är väldigt allergisk i perioder men inget kopplat till ivf, så tyvärr inget jag känner igen.

  • Jam08

    Beklagar verkligen Vilaa. Usch vad sorgligt. Ibland slår det mig hur jag skulle orka med en ytterligare sorg i livet förutom barnlösheten och hur otroligt sårbar man är .. Ta hand om dig!!

    Jag är för tillfället sjukt irriterad på Dr D som ignorerat mina mail de senaste veckorna efter vårt senaste misslyckade försök. Försökt boka en telekons m honom men INGET svar!! Är det inte respekt och vanlig social komp att svara att man just nu inte har tid men svarar så snart man kan?? Börjar känna att jag slängt bort mina pengar på något jag inte längre tror på :(

  • Jam08

    Jag får inte svar över huvudtaget av dr D. Vilken adress mailar ni till? Googlemail eller Gmail? Han kanske är irriterad för att jag skickat flera irriterade påminnelser?? Vet inte vad jag ska göra..?

  • Jam08

    Ja visst är den fantastisk! Borde belönas på ngt sätt...

    Jag fick mens igår på dg 29 precis som vanligt men svettades enormt inatt och var dyblöt. Fick en allergisk reaktion mitt i natten med attack nysningar och snörvlande. Detta med svettningar har skett senaste ivf:n då blödningen är på G men detta är ju en "ren" cykel UTAN hormoner så fattar ingenting, känns inte bra att svettas så, är det ngt fel tror ni?? Någon med liknande erfarenheter?

  • Jam08

    Vet inte, bara en vld stark fysisk reaktion på mensen, känns som man är i klimakteriet när man attacksvettas så, samtidigt vaknar jag av att jag nyser och snörvlar. Får kolla m dr D!

  • Jam08

    Hej tjejer! Tittar in här ibland men inte så ofta. Har gått vidare med donatorinsemination istället och får hoppas att det ger oss ett barn.. Jag var hos dr D förra sommaren och gjort en immunbeh men gav upp ivf sen. Han var så himla svår att få kontakt med dessutom så tröttnade på att jaga honom. Har hur som helst en del clexane över om någon vill köpa. Inboxa mig isåfall! Önskar er alla lycka till!! Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!