• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Che71: Om din klinik i Sverige kommer att skriva ut Fragmin under hela graviditeten, så behöver du inte köpa Clexane. Min läkare här hemma skrev vara ut till vecka 20, så då var jag tacksam att ha köpt en del i Aten. Resten har jag "skrammlat ihop" på annan väg här hemma.

  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2013-02-18 10:35:15 följande:
    Jaha, vad intressant. jag har börjat få kramper i vaderna och huvudvärk hela tiden - barnmorskan säger att det troligtvis är magensiumbrist men vill att jag hör m dr D om det är ok att ta magnesiumtillskott. Är det någon som vet om vår medicinering (typ kortisonet) kan orsaka magnesiumbrist? Graviditet i sig kan ju göra det. dr D har inte svarat på min fråga - är det ngn som vet om det är ok att äta?
    Jag tar höga doser magnesium pga av RSL, har dock inte frågat Dr D om det är okej...
  • Hjärtefröjd
    Ninninn skrev 2013-02-18 11:16:05 följande:
    Holly eller hjärte: visst va det någon utav er som i början av graviditeten tog 20 mg pred istället för D:s ordination 15 mg?? Sa ni de till D?
    Jo, jag gjorde det och skrev det även i min excel-fil till Dr D. Samma sak gjorde jag när jag trappade ner och sedan slutade med pred i vecka 30. Han kommenterade dock varken upptrappningen eller nedtrappningen.
  • Hjärtefröjd
    Snart lycklig skrev 2013-02-22 20:11:41 följande:
    Jag är lite nyfiken, hur många veckor gravida är ni nu Hjärte, Holly, Cice, TWH och Singoalla? Har jag missat någon ytterligare som är gravid? Jag hoppas ni alla mår bra, och ni behöver inte svara om ni inte vill.
    Är i vecka 39.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!