• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tycker Clexane- och Fragminnålarnaär ganska likvärdiga.

    Men tror det eller ej, blåmärkena på magen har faktiskt minskat ju större magen blivit.

  • Hjärtefröjd
    Prickigchokladmal skrev 2013-01-07 20:21:18 följande:
    Då får vi hoppas att magen växer! :) Hur länge har märkena suttit i för er?
    Hm, flera veckor ibland.... ett tag var hela magen mer eller mindre prickig/fläckig, men inte nu längre.
  • Hjärtefröjd

    TWH: Jo, jag hade galet mycket näsblod under några dagar i mitten av graviditeten, men sen avtog det. Jag gjorde inget särskilt just då, men har tagit koagulationsprov i vecka 7 (?) och 34, vilket tydligen ska vara standard om man tar Fragmin/Klexane.

  • Hjärtefröjd

    Holly: Anette tog provet första gången vi var där på VUL. Hos Privata barnmorskor fick jag däremot fråga efter provet och då kollade min BM upp det, och det stämde att det skulle tas i vecka 34.

  • Hjärtefröjd
    barcelona 78 skrev 2013-02-05 10:57:55 följande:
    Hej tjejer! Hoppas det går bra att jag hoppar in i den här tråden, jag är lite desperat och behöver råd. Jag har utretts hos Braverman, NY. Har endo och opererades i höstas. Tidigare lyckats bli gravid via IVF, 3 gånger men får väldigt tidiga missfall. Hade höga TNF som gick ner efter op. Har nu tagit HCG med börja v. 4+0 och regelbundet därefter och fått väldigt märkliga värden. 79 (28/1), 139 (30/1), 152 (1/2), 392 (4/2). Vet inte om jag ska hoppas eller börja sörja. Man kan ju tänka utomkveds med jag tror verkligen inte på det. Tänker att den från 1/2 kanske var felvärde. Är det nån som har råkat ut för nåt sånt. Vågar man hoppas?
    Om man räknar får första värdet till gårdagens värde så dubbleras din HCG-nivå var 72 timme. Det normala är att nivån dubbleras varannan (48 h) eller var tredje (72 h) dag i början av graviditeten. Så jag håller tummarna för er!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!