• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Holly: Mina händer är också sådär på morgonen, och då slutade jag ändå med pred för sju veckor sedan, efter att ha ätit låg dos (5 mg) i fem veckor.

  • Hjärtefröjd

    Flera av mina vänner har haft så i slutet av graviditeten, så jag oroar mig inte så mycket. Någon sa att set beror på ökad vätskemängd, men jag vet inte...

  • Hjärtefröjd

    Lully, jag tror jag hat menopur, orgalutran, ovitrelle och progesteron på recept. Och jag behöver det ju inte alls. Mejla mig så ska jag kolla ikväll!

  • Hjärtefröjd

    Che: Efter att ha försökt gravida i mer än sex år och testat allt... "hemmasex", pergo, mängder av inseminationer, tre IVF och tre FET, så blev vi naturligt gravida två veckor efter att vi besökt Dr D i juni och jag fått min första påse IL.

    Innan dess hade vi haft tre Mf och gjort en MF-utredning som inte visade på några avvikelser. Inte heller vår fertilitetsutredningen visade några "felaktigheter". Ändå ville det sig inte förrän vi testade immunspåret. 

    Är i vecka 38 nu, så vår pojke kan het enkelt komma när som helst  

  • Hjärtefröjd
    lill111 skrev 2013-02-16 10:45:24 följande:
    Jag undrar även son Che hur många som åkt till Athen och fått konstaterat att de INTE lider avimmunproblem, verkar som alla som åker dit får ngn behandling.. Jag ska nu inför nästa graviditet testa fragmin och prednisolon...hoppas, hoppas det hjälper, har ju tyvärr inte råd med Athen...så trists...tack alla för bra info och stöd! Jag hoppas hu kunna få hjälp med ev immunbehandling i Sverige!
    Vi fick egentligen inte konstaterade immunologiska problem, värdena såg helt okej ut... men ändå var det just den immunologiska behandlingen som funkade för oss.
  • Hjärtefröjd

    Che71: Vi har inte heller hemtelefon, så han ringde min mobil. Dock hade vi ingen konsultation innan vi åkte till Aten, utan bara en kort uppföljning av blodproven efteråt.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!