• Hjärtefröjd

    Jag undviker inget speciellt (utöver alkohol och vissa ostar som gravid). Koffein konsumerar jag ungefär som vanligt, likaså gluten.

  • Hjärtefröjd

    När året började kunde vi inte ana att en tråd på Famileliv och en resa till Athen skulle förändra våra liv helt och hållet... men det gjorde de!

    Gott nytt år alla fantastiska tjejer. Nästa år blir det fler plus, var så säkra!
     

  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2013-01-02 11:29:35 följande:
    Holly eller Hjärte - vad rekommenderar ni för bra mödravård? Jag skulle helst vilja gå på Sös specialistmödravård, visst var det någon av er som gör det? Jag har ju minst sagt ökad risk för missfall och behöver flödesmätningar etc och vill då gå till ngn duktig som har erfaranhet av blodproppar o liknande. Har ni tips?
    Jag går hos Privata barnmorskor på Östermalm och kommer att föda på Danderyd om det finns plats.

    Läkaren hos min BM remitterade mig till flödes-UL och extra TUL när hon fick veta att jag tar Fragmin. Förhoppningsvis kommer hon även att se till att jag inte går över tiden heller, när det är dags.
  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2013-01-02 15:38:51 följande:
    Holly o Hjärte - nu har jag också skrivit in mig hos Marie-Ann
    Härligt!

    Jag går i och för sig inte hos Marie-Anne, utan hos Elisabeth, eftersom Marie-Anne hade fullt när jag skulle skriva in mig. Men jag gillar stället hur som helst!
  • Hjärtefröjd

    När jag gick på akupunktur vid IVF gjorde jag det även under ruvningen, för att öka chansen att embryot skulle fästa. Men det gjorde de inte ändå...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!