• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninnin, vad bra att D inte tycker du behöver operation! Det är ju ett framsteg.

  • TWH
    Lully Hill skrev 2013-02-12 16:22:37 följande:
    Finns det någon som kan undvara lite IVF medicin skulle jag bli själaglad!?  Menopur, Fostimon, Oralgutran, Ovitrell och Progesteron. Jag är så gammal så jag tror inte doktorn vill skriva ut åt mig. Dr D skulle skicka ett recept men på det får jag inget högkostnadskydd och IVF hormonerna kostar uppemot 10 000 kr. Inboxa mig iså fall. Jag betalar självklart för dem. 
    Varje litet steg är ett steg framåt

    Lully, jag har crinone progesterongel om du behöver, vet inte hur mkt men tror det är två paket, inboxa mig om du behöver
  • TWH
    barcelona 78 skrev 2013-02-12 15:44:56 följande:
    Lully, Hjärtefröjd: tack för pepp förra veckan. HCG fortsatte att gå upp sen men jag har inte tagit nåt mer. Det är iallafall rekord nu för oss. Vi är i vecka 6+0 idag! Vid de 3 andra graviditeterna hade jag börjat blöda redan. Börjar tänka att det faktiskt kan gå den här gången. Dels har jag ju opererat min endometrios men jag får också Klexane och Prednisolon. Undrar om nån har koll på hur mycket Progesteron man får ta? Jag har fortsatt med mina progesteronvagitorier (MIC) 400mg, 3 gånger dagligen. Det var ordinationen jag hade fram till testdag men jag fortsatte.

    Jag fick rekommendationen att ha prog till v12 av dr D. Alan Beer vill att man tar det till v16. Det har en lugnande effekt på immunförsvaret.
  • TWH

    Gällande den svenska läkaren som Lotus och jag går hos så håller hon, precis som Lotus berättar, på att utbilda sig i ärendet. hon är helt övertygad om immunologispåret och nu har ju dessutom sett att det funkar med behandling på mig, hennes försökskanin

    Hon kan tänka sig att emot fler patienter från Dr D men vill bli mer påläst först. Jag återkommer om och när det blir aktuellt Hon är också i kontakt med Dr D till och från för att förstå.

  • TWH

    Lill111, absolut- jag återkommer. Hon vet att det finns många som har behovet och att det flygs ned svenskor var och varannan vecka till Aten. Jag hoppas hon hittar den info hon behöver, senast idag så berättade hon om en ny studie från Chicago med intralipider o nk celler.

  • TWH
    Lully Hill skrev 2013-02-14 23:06:22 följande:
    Ge henne tipset att köpa boken " Is your body baby friendly?" av Alan E Beer.  där står att immunbehandlingarna kan hjälpa uppemot 80% av de som idag kallas oförklarligt barnlösa. då kan hon ju räkna själv att det är en enormt massa par som behöver hjälp! 
    Varje litet steg är ett steg framåt

    Hon fick låna boken igår😉
  • TWH
    Maxad skrev 2013-02-14 22:37:49 följande:
    TWH och Lotus. Jag har varit inne på tråden i januari och har nu äntligen kommit till skott. Vill berätta att jag imorgon har min första konsultation med DrD. Hurra! Jag har gjort flertalet ivf:er i Falun och nu har vi en blastocyst i frysen, men jag vill nog göra en kort ivf och försök med färska beroende på vad mina prover kommer att visa. Om er läkare vill följa med på min resa så bor jag i Stockholm och träffar henne gärna. Jag har höga tpo-ak värden och har hypotyroid. Jag informerar alla läkare om immunologiska undersökningar samt att jag tack vare DHea fått fina ägg. Tycker att det är oerhört viktigt att vi drar med sjukvården i våra egen research för att få läkarna att vilja se att det kan finnas mer orsaker än "ofrivillig". Inboxa mig om er läkare vill följa mig i min utredning från början. I övrigt kan jag inte nog uttrycka vilken himla bra tråd detta är och vad målmedvetna och starka ni är allihop! Jag har faktiskt läst igenom varje inlägg. Från start till nu :) Zinfandel - tack för din sida. Den är ju fantastisk!

    Maxad, jag ska informera henne. Jag pratade m henne senast igår om detta och hon vill göra sin research irdentligt, hon kommer återkomma om nya patienter, så fort hon vill ha fler så skriver jag o Lotus det här. Hon har ju nu fått boken Is you body babyfriendly så jag hoppas att hon blir än mer övertygad efter det! Grattis till konsultation imorgon, lycka till! Kanske ska säga att hon jobbar på ett sjukhus så hon måste även övertyga sina chefsläkare, vilket hon tex har lyckats med gällande att ge il. Hon är nyutexad läkare, vilket jag tror är viktigt - ung o hungrig😃
  • TWH

    hej Che, välkommen i skaran

    För det första - vi är flera som är gravida efter behandling i Aten, flera bäbisar är födda senaste året. själv är jag gravid i v 14 efter nio missfall (har aldrig kommit så här långt förut) och detta första gången med immunbehandling via Aten.

    Vi har fått rekommendation av dr D att fortsätta bli gravida naturligt, då vi har haft lyckan att bli det, så han kommer säkert råda er till samma sak

    barcelona, jag har en påse il om du behöver (direktimporterad från dr D )     

  • TWH
    che71 skrev 2013-02-15 21:10:46 följande:
    Va bra! Får man recept på det eller köper man utan recept? Tror du att jag får det där frågeformuläret snart på mailen som de skrev från Life Clinic att de skulle skicka eller ska jag göra något mer först? Tror du att månd 11 Mars är för tidigt för att få tid till Aten, annars månd 25 Mars kanske?

    Che, vi hade aldrig en konsultation m dr D innan vi åkte utan bad om en besökstid direkt i mailet. Om du föreslår ett datum så kan det nog gå fort, han brukar ta emot fort😉
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!