• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack alla, Zin, jag tog fbc för 2 dgr sedan, dr D svarade idag att mina blodvärden ser ok ut - dvs inga konstigheter m koagulation, jag antar han tittar på trombocyterna eller? Hjärte, jaha, vad för prov tog du och hos vem? Skogsbruden, han har nu svarat ok lugnat mig😊 prickig, ska be om att bli kollad också, vad för prov har du tagit? Tilda, vi fick vänta drygt tre v på provsvar i somras. Tacl alla för feed back🌺 jag har inte blödit ngt idag.

  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2013-02-03 19:53:59 följande:
    Holly: Första tog jag hos Anette på Söder, andra hos Privata barnmorskor för nån vecka sen...

    Vad skumt, Anette skriver ju ut mina mediciner också men har inte sagt ngt. Bra, då ringer jag imorgon!
  • TWH
    Prickigchokladmal skrev 2013-02-03 21:22:09 följande:
    Anit heparin xa. Provet skulle tas fyra timmar efter senaste sprutan. Fick åka till KS för att lämna blod för det verkar inte som att det är ett så vanligt prov här.

    Ok, tack! Ska fråga om det idag. Singha; det låter ju någonstans positivt, även om det måste vara jobbigt det du går igenom. Vilken tur att du har dr D med sitt engagemang🌺ska du tillbaka nästa månad då?
  • TWH

    hej alla tappra, jag gjorde idag KUB testet och fick en sannolikhet på 1:15700!! För en gångs skull så är turen på vår sida, jag är ju 39 och bara åldern i sig ger ju en sannolikhet på 1:89. Detta känns som tacken för allt vi har varit igenom - ni andra kommer nog hit snart också

  • TWH

    Tack! Jag precis, jag är i teorin 12+1 men bebisen hade växt rejält sista veckan så de satte oss till 12+5, så jag vet inte vilket datum jag ska räkna med, det är väl vid RUL de flyttar fram/bak? jag hoppas verkligen alla i tråden får uppleva denna lättnad. Men det är ju 27 veckor kvar av immunbehandling så detta var en positv milstolpe men det är fortfarande långt kvar.

  • TWH

    Tack Lotus o Singha😃 lully; till mig rekommenderade han det korta protokollet. Vi gjorde ivf en gång o det funkade inte hur som helst.

  • TWH

    Jaha, vad spännande! Paris är ju närmre:) berätta gärna var om du får reda på det. Min härliga läkare på Sös, hon håller på att läsa in sig om immunproblematik men det är tydligen inte så enkelt, undrar om jag vet någonstans i Sverige där man kan testa nk celler. Kan man inte göra det hos en immunolog? Någon som vet? Barcelona, håller tummarna, bra att du får ta hcg m täta mellanrum!

  • TWH

    Tilda, trombocyterna visar hur blödningsbenägen du är, el rättare sagt hur bra ditt blod levras, ju lägre värde desto sämre förmåga till koagulation. Jag kan inte svara på din andra fråga.

  • TWH

    Fick du tag på honom Lully? Det har aldrig hänt att han ringt oss när han ska så vi brukar ringa honom efter 10 min😊

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!