• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninnin, hur känns det idag?

  • TWH

    Stumpan, oftast är det inga fel på äggen när man drabbas av upprepade missfall så många ggr som du, jag, Ninnin, Vilaa m fl har gjort, utan det har då oftast andra orsaker. Däremot så kan ju ett och annat ägg vara dåligt ändå, rent statistiskt vore det ju konstigt annars. Dr D säger t ex att lyckas man bli gravid spontant och många ggr så är äggen oftast bra, de dåliga sorteras oftast ut och fastnar aldrig/blöds ut mkt tidigt. Har du genomgått kromosomanalys? Och din kille/man? Innan du provar ivf så ska du veta att det inte alltid är en bra väg för alla, vi gjorde en ivf precis av det skälet som Zin skriver - att kunna välja ut det bästa ägget. Vi valde ut toppembryot, en blastocyst, och jag blev inte gravid. Min kropp responderade helt enkelt inte på ivf behandlingen. Dr D avrådde oss innan att pröva detta alternativ då han sa att immunförsvaret kan triggas än mer av hormonerna. Det kan ju dock vara lugnande och bra att göra ivf då man vet när man ska stoppa in immunmedicinen, om ägget blivit befruktat osv. Fördelar o nackdelar😘

  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-12-31 11:00:18 följande:
    När året började kunde vi inte ana att en tråd på Famileliv och en resa till Athen skulle förändra våra liv helt och hållet... men det gjorde de! Gott nytt år alla fantastiska tjejer. Nästa år blir det fler plus, var så säkra!  

    Jag instämmer i Hjärtes hälsning om ett riktigt Gott Nytt År och många framgångssagor 2013🎉🎈🍸
  • TWH
    Ninninn skrev 2012-12-31 14:25:50 följande:
    Tack för att du frågar =) ja lever på hoppet fortfarande och hoppas att hcg på onsdag visar ett jätte högt värde =) tror kanske inte de men man vet ju aldrig! jag mår bra förutom att ja har väldig värk i ryggen.

    Hoppas det är ligamenten som gör sig påminda, ha ett gott slut på 2012🎈
  • TWH
    Tuvalina skrev 2013-01-01 07:45:45 följande:
    Vilken oerhört intressant sida Zin. Men har du sett om det står någonstans om fragmin/innhope/clexane? TACK!

    Jag håller med! Bra sammanställning av intressanta studier👍
  • TWH

    Tack det är bra, förutom en konstant obehagskänsla i kroppen, förmodar att det är ngn form av graviditetsillamående och det skulle i så fall vara positivt, eftersom jag inte har upplevt det vid tidigare graviditeter. Imorgon fm är det första vul, sä det känns nervöst. Är i 7+2 idag så det bör synas en tydlig graviditet m hjärtslag.

  • TWH

    Nej vad tråkigt Ninnin, jag beklagar verkligen!! Vi får tro att det var något annat än immunförsvaret som ställde till det denna gången, kramar! du kommer att lyckas till slut.

    Jag kom precis tillbaka från vul, har sällan varit så nervös. Det såg perfekt ut! Den var 7+2 i storlek och borde vara 7+3 i teorin. hjärtat pickade och hinnsäcken var stor, till skillnad mot i somras. Känns underbart skönt - och overkligt. Första positiva Vulen på 10 graviditeter!  

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!