• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lycka till idag Lully! Tänker på dig och hoppas allt går bra. Che, lycka till på VUL imorgon.

  • Snart lycklig

    Jag måste instämma med TWH. Jag får svar från Dr D när jag behöver. Visst, ngn gång har jag önskat snabbare svar, men får faktiskt också tänka på att han kanske fastnat i en behandling, ägguttag, insättning, andra undersökningar. Han är ju ingen kontorsnisse. Självklart ska han inte ta på sig mera än vad han hinner med. Dt är inte heller bara oss svenskar som han har som patienter. Dessutom tror jag att dt finns många svenskar som läser här men inte ger sig tillkänna, sim faktiskt också "mailbombar" honom. Vi får inte glömma hur dt skulle ha varit om vi skulle fått stöd från svenska läkare. Hur många hade svarat på mail på kvällar o helger? Hur många hade haft telefonsamtal med patienter på kvällar i helger? Hur som helst, vi måste vara rädda om den support vi får o inte överbelasta i onödan. Dt är ju viktigt att vi får hjälp när vi verkligen behöver den, när vi är i behandling! Dt gäller även alla andra som inte skriver här! Dt ska ju inte bli som f Lully, att hon inte fick svar när hon verkligen behövde veta medicinering o ÄP-datum o därmed resedatum. Nu hoppas jag verkligen att dt gått bra f henne idag.

  • Snart lycklig

    Oh Lully, såå glad jag blir för att allt gick bra! Nu hoppas vi på fin befruktning. Hoppas Singhas och mina får lite sällskap i frysen!

    Fortsätter alltså att hålla tummarna.

    Ego; var på UL idag och en blåsa var efter fyra sprutor  (dos 150) redan på 16,3 mm (!) och två andra mindre (9,9 och 6,9 mm). Jag vet inte vad jag ska tro. Önskar så att han gjorde VUL istället för UL. Fick inte heller några bilder, då de skulle bli dåliga pga att tarmarna låg "fel".

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2013-04-19 15:17:19 följande:
    Du låter glad, har du några roliga nyheter?!Drömmer

    Nej, tyvärr har jag inga speciella roliga nyheter. Jag har länge önskat att en sådan dag ska komma, men ännu har den inte kommit!

    Jag tycker det är lite smålustigt, men egentligen helt katastrofalt, det bemötande vi alla får gällande IL såväl när det gäller recept som att få hjälp med att sätta droppet. Att det nu också är "livsfarligt", en näringslösning livsfarlig!!!!! Man kan inte annat än att småle.

    Därför undrade jag om vi alla IL-droppare fortfarande lever.

    Kram och jag hoppas på ett litet mirakel för din skull nästa vecka. Sköt om dig! 
  • Snart lycklig
    che71 skrev 2013-04-19 15:26:55 följande:
    Någon som fått mailsvar från Dr D eller Mina senaste dagarna?
    Eller har de kanske stängt?
    Jag känner mig väldigt ensam o bortglömd, inget svar fortfarande.
    Ska jag aldrig mer höra från Dr D?
    Men den follow up vi betalat för gäller väl vid nästa graviditet också för det är väl fram till levande fött barn?
    Så hur gör jag nu...väntar ut detta missfallet...avslutar prezolonet (trappar ner) o Fragmin på tisdag...
    sen vänta en mens o sen börja testa ÄL o sen IL dropp 6 dagar efter det o medicinerna.
    Vem vet om han svarar sen på mina FBC om någon månad eller två?

    Dr D lever och de har inte stängt. Jag talade med honom en kortis igår. Han lät dock mycket trött och "låg", inte riktigt som han brukar. Mitt samtal gällde pågående behandling och dosering. Jag fick också ett kort mejlsvar i tisdags, rörande samma ämne.
  • Snart lycklig
    che71 skrev 2013-04-19 15:54:54 följande:
    Tack du!!
    Men det är tyvärr inga mirakel här, ofostrig i v 8+3 lär ju vara kört...bara väntar på att få sätta igång det så att vi kan börja om på nytt.

    Ska du till Aten snart igen för IVF?

    Ska göra en ytterligare ägginsamling om allt går bra. Denna månad brottas jag med osäkerheten om blåsorna ska återbildas/stanna. Detta på grund av en blåsa som rusade iväg ordentligt efter 4 tagna sprutor (dos 150 Menopur). Efter ytterligare två dagar och injektioner (dos 75 Menopur) och vid nytt UL var den borta. Troligen en funktionell cysta, även om inget hade synts i början av cykeln. Jag hade inte ägglossat den (tror jag). Däremot hade en annant växt till sig på den sidan där denna stora hade tagit all plats.

    Tydligen kan en sådan cysta/rusande follikel göra så att progesteron börjar produceras och de andra blåsorna hämmas. (Jag hade i går 3 blåsor knappt 12 mm och en liten som dr inte mätte.) Frågan är om de finns kvar på måndag. Det är bara att hoppas!

    Ska ta blodprover då inkl progesteron samt nytt UL.
  • Snart lycklig
    che71 skrev 2013-04-19 15:54:54 följande:
    Tack du!!
    Men det är tyvärr inga mirakel här, ofostrig i v 8+3 lär ju vara kört...bara väntar på att få sätta igång det så att vi kan börja om på nytt.

    Ska du till Aten snart igen för IVF?

    Jag är ju ingen expert på graviditeter och i detta fall en ofrostig. Det enda jag vet och kan säga är att hoppet är det sista som öveger en. Jag förstår att det är tungt och svårt att se positivt, men det kan ju också som andra sagt behövas lite tid med immunbehandling. Hur som, vi hoppas tills vi har motsägande fakta. Innan dess ger vi inte upp!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!