• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Älskar målbilden med guldägget mitt i! 

  • Snart lycklig

    Singha, när jag sprutat Suprefact har jag tagit sista injektionen på morgonen samma dag som äggmognadssprutan. Vid båda tillfällena har jag tagit en Orgalutran på em för säkerhets skull. Dt går ju inte exakt jämföra med nässpray, men jag har för mig att jag sprayade en sprut morgon o en kanske en timme innan äggmognadssprutan. Jag kan inte garantera att dt var så. Gå in på en tråd t ex "IVF april 2013" o fråga. Många går på dt långa protokollet o har dt färskt i minnet. ngn annan som vet? Skriv naturligtvis först till Dr D. Ibland svarar han snabbt! Lycka till! Kramar t dig, du behöver dem.

  • Snart lycklig
    singhatjejen skrev 2013-03-30 08:56:16 följande:
    Tack mumwannabe!! Ni är guld, tjejer! Förlåt en förvirrad Knasboll som bombarderar tråden men sina tokerier jag rodnar här...

    Rodna inte! Vi är alla "tokiga" emellanåt. Åtminstone är jag det......
  • Snart lycklig

    Grattis, skönt och puuhhh, till glädjande resultat för er Lully, Che och Singha!

    Singha, nu leks det nog för fullt i frysen hos Dr D! Tungan ute 

  • Snart lycklig

    Hej alla, en fråga om Humira. Dr D vill att jag ska ta ett prov för tuberkulos (vilket jag är ganska säker på att jag inte haft). Jag frågade honom om det var ett vanligt blodprov, och då sa han att det bästa är att ta ett hudprov ex. på armen. Jag tänkte ta både ock. MEN hur har ni andra gjort, hur har ni fått remiss för detta? Har ni tagit prover överhuvudtaget?

    Sedan en anna fråga, jag har herpes i kroppen, men aldrig haft ett utbrott. Kan Humira trigga igång så att jag börjar att få utbrott?

    Snälla, någon som vet?

  • Snart lycklig

    Tack Zin och Maxad. Om inte Dr D vill chansa, då bör jag nog få till de där provet.........

    Naturligtvis fick jag inte Humira-sprutorna utskrivna av min gynekolog. Han sa väldigt lugnt och föklarande att då han är gynekolog så går Humira inte under hans område, så han ville inte skriva ut det. (Han hade redan skrivit halva receptet, när han ändrade sig.)

    När ni hämtat ut Humira-sprutor på recept från Mina Dr Ds assisten (alltså betalt hela STORA summan själv), hur är det sedan med förvaring från apoteket och sedan hemma? Är det känsligt?

    Om jag bombarderar kroppen med tillskottet Lysine (bra för att motverka Herpesvirus), när jag tar Humira, borde jag väl inte får ett Herpesutbrott?

  • Snart lycklig

    Tack igen snälla Zin och Maxad. Jag håller helt med dig, tar tillbaka ordet chansa.  Jag har eg inte jättehöga värden av TNF, så jag har fått "tjata" lite på Dr D. Han har varit lite tveksam, men tycker ändå att dt kan vara bra f mig. Eftersom jag gjort återföringar med 19 toppenembryo, utan ett endaste plus. (Möjligen var de två första embryona lite sämre.) De två sista ET med immunstöd tillsammans med Dr D. Jag måste ta till något ytterligare vid mitt sista ET med mina egna ägg. Preliminärt blir dt i juni, så jag vill dämpa TNF inför sista ET. Dr D kommer inte att återföra några embryon om inte mitt "tillstånd" är perfekt. jag hittar dock inte mina dokument med mina provsvar fr Chicago, så jag vet inte exakt vad mitt TNF låg på då i maj förra året. Dr D vill kolla igen innan Humira, men jag vill absolut ta två oavsett o sedan endast testa så ingen flare uppstått.

  • Snart lycklig

    Tack Singha! Skönt att höra. Är dt någon som vet om tuberkulos fanns m i trippelsprutan som man fick som bebis, alltså dryga 45 år sedan? Jag vill också tillägga att jag har haft problem med min rygg sedan tonåren, en disk är lite skadad/klämd. Alltid lite ont någonstans. Om jag fattat rätt kan dt väl trigga TNF .

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!