• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singha: ja, om mina värden blir bra snabbt så är du den första att få resterande Humira!! De flesta vet inte om att de har herpes men du har ju testat det så jag antar att hon sätter in det i förebyggande syfte. 

    Ninninn: varför tror du att du har högt TNF? Jag hade 39 i januari och 52 i augusti, trots all IL, Pred osv. Dte är ganska ovanligt om man inte har autoimmuna sjukdomar. 

    TWH: Tack vännen! {#emotions_dlg.flower} 

  • Zinfandel

    Ninnin: ja det stämmer men det brukar inte vara jättehögt då. Högt har oftast patienter med reumatism, artrit, Crohns osv.

    Snart lycklig: älskar dina beskrivningar, igenkänningsfaktor på hög nivå Tungan uteSkrattandeSolig 

  • Zinfandel
    Marina80 skrev 2012-09-25 16:27:56 följande:
    Kan herpes påverka fertiliteten? Hur då? Och varför äta valtrex? Trodde det var aciklovir man tog? Nyfiken!
    JA, JA och jA!!!
  • Zinfandel
    stumpan81 skrev 2012-09-25 17:53:57 följande:
    Vid vilket TNF-a värde brukar man sätta in humira?
    Olika på olika ställen i världen, en del sätter in det på allt över 25.
  • Zinfandel
    singhatjejen skrev 2012-09-25 20:53:52 följande:
    Vad go du är {#emotions_dlg.flower}

    Ärligt talat tror jag inte jag tagit något test mot herpes, har bara inga symptom på det - medan gubben min får stora sår på läpparna emellanåt. Han känner direkt när det är något på g, så då pussas vi inte.
    Kan man vara helt symptomfri? Vilket test tar man för att veta?
    Det är ju skillnad på mun- & genital. Men ja, många vet inte om att man har det just för att man inte har några symptom. Rynkar på näsan 
  • Zinfandel

    Flera har fått det outspätt i Aten också. Jam, du ska inte spara det som är kvar i påsen. Det låter mycket med dina IL, ring kliniken och fråga igen!!

  • Zinfandel

    Ja, all denna immunolgi Skrikandes Självklart borde alla få Valtrex eftersom de flesta bär på det och det är bättre att förebygga, för säkerhets skull. Särskilt i våra sammanhang eftersom det ofta blommar upp vid ET och då omöjliggör implantation. Så har det säkert varit i mitt fall och några till jag pratat med som ofta får ett skov några dagar efter transfer. IL & Pred verkar alltså inte dämpa det tillräckligt. Fler här som märkt av det?

  • Zinfandel
    Jam08 skrev 2012-09-26 17:59:49 följande:
    Var på ÄP idag. 23 ägg plockade. Får alltid många v Gonal F, rädd att det är på bekostnad av kvaliten, men läkaren var iafl nöjd! Satsar på balsto och om det går bra blir ET på mån. IL då också, inget innan dess. 

    Lycklig jag följer dig med spänning. När efter implantantionen börjar HCG öka?  Skriv all feedback du får, vld nyfiken på hur värdena ska förändras!!

     
    Ojojoj, grattis!!! Bra jobbat!!
  • Zinfandel
    Påskliljan skrev 2012-09-26 21:31:14 följande:
    Ni som fått remiss på utspädd IL hur har den ordineringen sett ut?
    Till mig sa han bara att jag skulle ta 150ml och ingenting om utspädning. Men när jag var i Aten fick jag den utspädd och då fick jag hela påsen. Det känns ju som om det vore bättre att få den utspädd, men hur räknar man då ut mängden?
     
    Den outspädda/koncentrerade mängden ska egentligen beräknas utifrån patientens vikt. Sen spelar det ingen roll hur mycket man spär ut den vad jag vet. IL är troligen bäst utspädd och ska ges jääääättelångsamt men flera har fått den snabbt och outspädd även i Aten.

    Vilaa: det är ingen hit att vara sojaallergiker Tungan ute 
  • Zinfandel
    Jam08 skrev 2012-09-27 16:03:52 följande:
    13 st normalt befruktade idag! Känner mig nöjd. Samtidigt är jag van att det går bra så här långt. Allt ser toppfint ut för oss, sen händer "något"... En dag i taget som sagt, hoppas på blasto transfer på mån!!

    När började ni med clexane och trombyl?

    Kör ni på med vitaminer som vanligt under ruvning? Fertile xx?
    Jösses vad bra tjejen!!! Toppen!!! Solig
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!