• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vilaa skrev 2013-03-26 13:58:35 följande:
    Okej =) Fick precis restskatt på 5000.. Tjoho.. Det går så djävla dåligt för mig just nu känner jag.   

    Försöker igen..... En stor varm kram till dig!!
  • Snart lycklig

    Tack Maxad! Ja, jag måste nog ta till vara dessa sista månader. Tack vare så otroligt låg dos belastas inte heller kroppen så mkt. Dt är bara att köra på. Jag har faktiskt känt mig och känner mig fortf ganska pigg och mår relativt bra efter omständigheterna.

  • Snart lycklig

    Singha, tack! Vi hoppas också på åtminstone ett bra embryo. Nu t dina funderingar; svårt...... Jag förstår precis vilken "rävsax" du sitter i. Jag förstår att du vill dra nytta av Humiran o snitten. Jag förstår också hur du tänker o tycker om att genomföra dessa behandlingar och praktiskt ta sig t Aten flera ggr. Dt är faktiskt inte helt enkelt o dt tar på krafterna. Jag är oxå jätterädd f att göra ET. Ser dt bra ut just nu, efter att du var på VUL? Du har ju två infrysta o får du ett bra antal nu, kanske dt kommer kännas helt okej m ET. Jättesvårt att råda, men jag förstår dig så väl, är ju i samma sits. Jag har ju verkligen åldern emot mig, så därför behöver jag ju några extra. Jag hoppas de låga doserna ska ge åtminstone ett perfekt embryo som vill stanna o utvecklas. Kram, jag förstår dig o tänker på dig!

  • Snart lycklig

    Saga, vilken otur. Exakt så där ser mina DHEA ut. Från DHEA.com och jag litar på att de är ok och stoppar i mig dem. Jag kan inte råda dig hur länge du ska vänta, men dt är nog bäst att ta proverna när allt säkert gått ur kroppen. Frågan är bara när det är.

  • Snart lycklig

    TWH, vet faktiskt inte vilket TV-team dt var o inte heller vad dt handlade om o vilka som var med. Var lite nervös just då, skulle in på uttag. De stod visserligen precis där när jag satt o såg snygg ut i op-kläderna. Dt verkade som Dr D pratade m dem. Måste kolla m honom vid lämpligt tillfälle. Han mumlade ngt om att de visste mitt namn...... hm....

  • Snart lycklig

    Fick precis besked från Dr D.

    "Just to let you know that 2 eggs were mature and both fertilized today. 


    Well done!"

    Jag är jätteglad och nöjd med det!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!