• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singha, spännande. Jag har återigen bedreglerat med Suorefact injektioner och fick min blödning igår morse. Start med Menopur imorgon kväll. Denna gång vill han köra en dis på 150, utan att höja varannan dag som vi oftast gjort inledningsvis. Sedan får vi se hur det går. Vi var i vaket och kvalet om vi skulle vila en månad eller inte. Dr D fick bestämma och vi kom fram till att vi provar. Är det en dålig cykel och/eller I'm äggstockarna är för trötta avbryter vi. Då vi inte har många månader att spela med, är vi tvungna att bara köra på, trots att det inte är det optimala. Dock kör vi med så låga doser, vilka inte tröttar ut kroppen som om vi tagit högsta dos. Singha, kommer ni även denna gång frysa in befruktade embryon eller kommer ni göra återförande nu? Alltså med både de nya embryon ni kommer få nu och med de sedan tidigare infrysta?

  • Snart lycklig

    Singha, jag förstår dig så väl. Jag vet inte hur jag orkar egentligen. Jag bara gör.... Haft en liten tung period helt utan ork, varit jättetrött, somnat i soffan före 21.00. Ja, helt slut både fysiskt och mentalt. Jag mår också mkt dåligt av alla extraktion jag dragit på mig efter alla dessa hormoner. Jag behöver gå ner 10 kg om inte mera. Att stressa kroppen med bantning är inte heller ngn bra lösning. Jag tror jag orkar, för jag "måste", då jag har åldern och tiden mot mig, jag är redan f gammal..... Jag har hittills åkt 4 ggr till Aten för att samla och frysa in ägg, varav två blev helt lottlösa. I praktiken har jag alltså endast frusit in vid två tillfällen. Jag kommer gissningsvis samla 2 (eller möjligen 3 ggr) till och avsluta med ett färskt försök, där vi i samband också tinar upp de sedan tidigare infrysta. Tack o lov har jag ett flexibelt arbete, där jag kan ta ledigt m relativ kort varsel. Har faktiskt talat om hela historien f min chef, som är mkt förstående. Men visst, ibland känns det inte så bra, folk undrar säkert. Alltså blir återföringen närmare sommaren, vilket kan vara bra om det blir ett ledsamt resultat. Då finns kanske lite tid att hämta sig innan "hålla-skenet-ansiktet" ska på igen. Det finns också lite andra tuffa omständigheter runt mig, så dt är inte alltid lätt. Det jag oxå kan känna trötthet inför, är alla akupunkturpass och att svälja alla dessa tabletter/tillskott. Usch! Jag är så trött på att inte känna mig "fri". Lycka till nu med kommande behandling, oavsett återförande el ej. Jag har fått tillb lite energi de senaste dagarna. Hoppas det bara håller i sig. Skickar över lite t dig oxå. Kram

  • Snart lycklig

    Lully, nu har jag hittat mina noteringar ang vilka doser av Menopur jag använde sist. Du undrade tidigare. Det var 150, 225, 150, 150, 225, 150, 150, 150, 75, 150, Ovitrelle. Andra ggr har dt varit 75 istället f 150 några dgr precis innan ägguttag. Denna gång kör han m 150, 150, 150 o sedan vet jag f n inte mera. Bara första gången hos honom gick han upp t 300 ett par dagar, aldrig sedan. Hur går dt f dig? Har du påbörjat en behandling? Hur som, lycka till när dt än blir av. Kram.

  • Snart lycklig

    Zin, eller ngn annan, vad säger de amerikanska forumen om att i samband med stimulering ta baby aspirin? Har du läst ngt om det? Förlåt att jag stör dig och frågar, men du är så kunnig. Dr D tror nog bara att dt hjälper efter ET. Fick svar fr tjejen som använt dt o fått bra resultat. Hon hade läst det på några amerikanska sidor. Hon hade visserligen endomitros, vilket enl henne ska dämpa blodtillförseln t äggstockarna o dt kompenserar baby aspirinet. Har du läst ngt om detta?

  • Snart lycklig
    Vilaa skrev 2013-03-12 09:11:03 följande:
    Ahhh.... Jag mailade Serum igår och dom hade inte fått mitt prov =( Skickade förra måndagen.. Tror ni något hänt med posten??? Blir så stressad av sånt här! Kräks

    Lugn! Det var lika för mig. Jag skickade med vanlig post och det kom fram, inga problem.
  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2013-03-12 08:19:46 följande:
    Snart Lycklig: ja jisses vilken grej du tar dig igenom! Snacka om målvedveten Flört Hoppas så att det ger resultat och att det verkligen var värt det!

    Ang Aspirin så varierar ordinationen men det stämmer att många ordineras redan från CD1 eller sprutdag 1. Varför en del inte sätter in det förrän efter ET är pga den ökade blödningsrisken men faktum är att de andra fördelarna överväger varför det kan vara idé att börja tidigare, särskilt med det lilla mängd (100 mg) det gäller.
    Ja, jag hoppas verkligen att det är värt det och ger det resultat vi vill, MEN, det finns verkligen inga garantier för det. Om inte annat, kan jag åtminstone känna att jag gjort allt jag kunnat och kanske finner lite ro i det. Funderar lite runt donation också, men tycker fortfarande att det är svårt och ledsamt.

    Hur går det för dig? Bra, hoppas jag!
  • Snart lycklig

    Ja är också mkt fundersam hur jag ska göra med Levaxin. Jag har alltid legat mkt lågt vad gäller TSH vid samtliga IVF, 0,1-0,2 som vanligast. Jag har antikroppar som ligger f högt, ca 160-200. Dr D rekommenderar så lågt som möjligt, Serum åtminstone högre än 0,5. Tycker det är jättesvårt, vill öka lite i TSH och helst minska antikropparna. Jag undrar mkt om detta kan ha medverkat till att alla mina tidigare IVF misslyckats trots många fina embryon. Hur ska jag göra? Prednisolon/kortison ska väl ta ner antikropparna lite, så kanske räcker det och gör att jag kan minska dosen av Levaxin lite. Äter just nu 100 mg per dag. Funderar på att äta 75 mg varannan dag. Hur skulle ni gjort? Tacksam f råd.

  • Snart lycklig

    Hej! Lite ego; det blir nog som jag anade denna månad, tyvärr! Måste antagligen avbryta efter måndag...... Var på första UL igår och slemhinnan var redan på 6 mm och det fanns knappt några mätbara folliklar. Det fanns endast två runt 5,5 mm och sedan 6 "aggregat" som dr sa. Det finns inga garantier (inte mkt hopp om) att "aggregaten" ska starta upp och börja växa. Ska på nytt UL på måndag och sedan ska Dr D (och jag) ta beslut om hur vi gör. Det är visserligen lite väntat, då förra cykeln var jättebra. Ofta har vi i denna höga ålder cykler av mkt varierande slag.

    Varför jag skriver är för att berätta hur Dr D gör i sådant här läge. Jag har ju endast tagit en dos på 150 Menopur mån, tis och ons. Jag har fortsatt med Suprefact nedreglering varje morgon. Dosen för Menopur igår kväll var 0, alltså ingen spruta alls. Ikväll endast 75 och sedan 150 igen både lördag och söndag. Han gör så för att se om kroppen orkar komma igång igen el dyl (vilket jag inte tror). Det är nog helt enkelt en dålig cykel.

    Ha en trevlig helg och hoppas kylan försvinner!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!