• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag uppfattar det så att om man har dålig tillsynes bra äggstockar och inget annat uppenbart fel som kan behandlas m andra saker så beror det många ggr på äggstockarnas funktion. Dessa kan förbättras dels m fertile xx förebyggande och sen ge kroppen den support den behöver när embryot ska utvecklas! Visst finns andra problematiker men då kanske man vet att det är ngt annat specifikt. Det här med immunorob är ju vld brett och rymmer mkt. Man hoppas ju ändå att de blodprover som går t Chicago och allt han tar verkligen gås igenom noggrant och tolkas av honom! Att han verkligen skräddarsyr behandlingen som han säger. Men han verkar ha bra koll och dok mycket så jag litar på hans expertis även om man känner sig skeptisk och totalt lämnad ibland.

  • Jam08

    Ja det är klart tufft när man ska genomföra hela beh hos honom men samtidigt skönt att han har "hela ansv" liksom.. Hur många besök krävs det och vad kostar en ivf hos honom? Kanske slutar med att man gör hos honom, vem vet..?

  • Jam08

    Det är intressant att höra hur man uppfattar honom, han är onekligen vld intelligent och karismatisk, undra om han själv har barn? De kan inte se mkt av honom isåfall..

  • Jam08

    Tyvärr inte jag heller men ngn kanske åker snart som kan fixa! Tar du clexane varje dag? Dr D sa att jag skulle köpa 6 askar.. Men vet ju ej ännu mina värden, men om det behövs mkt clexane räcker ju inte det långt.. Kan han inte skicka ett e-recept som man hämtar ut här? Det går ju inte på högkostnad men det ska gå att hämta ut. Inom EU. Jag tycker att han Ska hjälpa en "hela vägen " så gott han kan. Det är väl det han får massa pengar för..?

  • Jam08

    Du är fin du Cice! Än så länge klarar jag mig men det är bra att vul hjälper varandra när vi väl behöver! Super att ha en sådan kontakt i grek! Hur gick hyston Cice? Hemma igen? Kram

  • Jam08

    Jag fick antibiot utskrivet av serum och det kunde jag hämta ut men tyckte det blev lite dyrt så köpte i grekl ist. Men det läggs väl in i ngn databas vad jag förstår så man kan kontrollera att det är ett riktigt recept osv. Det är väl samma som led tex danska recept? Eller?

  • Jam08

    Han borde känna till hur man skriver ett e recept! Ska inte vara så konstigt tycker man! Skriv ett mail till honom att du brådskande beh clex och be honom skriva ett recept på mailen! Är det ingen som gjort dt?

  • Jam08

    Holly, tar du även trombyl? Har du fått konstaterat koaguleringsprob? Fragmin varje dag så länge blir ju mkt! Hade man vetat det hade man bunkrat rejält i grekl, jag tyckte jag gjorde det men man kan ju inte ta en hel resväska m sprutor med sig. Måste gå att lösa med att han skickar antingen e recept eller pappers recept via post!

  • Jam08

    Grattis!! Förlåt om jag är dåligt uppdaterad men Ni lyckades plötsligt på naturlig väg?? Har du lätt blivit gravid innan men fått mf? Fantastiska nyheter vilket som!!

    Jag har ett stressande problem som kanske ni kan hjälpa mig med.

    Zin grattis, blev det två embryon vid ET eller? Såg de fina ut?

    Fick IL för en vecka sedan. Dr D sa att jag skulle ta FBC efter 8-10 dagar, har ni också fått göra det? Hur som helst lovade min gyn att hjälpa mig men verkar inte riktigt insatt i vad FBC är..han sa att jag skulle ta med mig "något från min grekiska läkare som bekräftar / beskriver vad det är och varför typ jag måste ta det ". Jag mailade dr D och bad om hjälp, tycker det borde vara skitlätt för honom att fixa det men INGET svar.. Kommer nog inte få svar heller.. På tors måste jag ta FBC sen går de på semester.

    Snälla ni har ni något råd? Kan ngn förklara
    FBC så får jag vl knepa ihop en egen lapp..

    Är det någon som fått något liknande som skulle kunna skicka dt till mig??

    Annars vad gör jag..har inte kontakt med ngn annan läkare än min gyn och om jag ska börja om på ny kula dvs hitta en ny läkare kommer jag inte få en tid på tors.

    Hur har ni gjort för att få FBC? Vad har ni sagt? Och vad exakt innehåller FBC??

    Känner mig stressad och irriterad för att han inte kan hjälpa en med sånt när man betalar så mkt..

  • Jam08

    Tack för snabba svar! Fått hjälp av Zin!!

    Hjärte, vad kul att höra, sån inspiration!!
    Har ni haft manlig eller kvinnlig faktor? Har ni ngn gång lyckats på naturlig väg innan?

    Lully: stort stort grattis!!!!!!! Vilken lycka!!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!