• Jam08

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok får höra m honom. Kommer ju fixa hemmadropp och inte kunna få salt lösn utskrivet.. Men det får lösa sig annars får jag köpa det här i grekl. Får nog skaffa en extra väska för att få hem all medicin!!

  • Jam08

    Skulle vara väldigt tacksam för en vägbeskrivning. Är det nära fr syntagmatorget? Något som ligger i närheten som man kan fråga efter?

  • Jam08

    Tack snälla, ni är toppen! Cice vi passade på att semestra när vi ändå skulle hit så vi avslutar semestern med besöket. Vi kör på tunnelbana och hoppar sen av på Halandri om jag förstod er rätt alltså inte Syntagma som jag först trodde. Fixar en karta borde hitta!!

    Cice vi bor på hotell vid Monastiraki som är nära Akropolis. Det är typ 35 grader i Aten så packa lätt :)

  • Jam08

    Crisso och Cice lycka till!! Ses kanske där..

    Zin har jag äntl pred t dig :) en sur gubbe som missförstod mig och muttrade att jag inte var tydlig osv..

    Imorgon bär det av t Aten!!

  • Jam08

    På plats i Aten och 36 graders värme puhh... Hittar inte ngn adress till kliniken!! Ska ta tunnelbana och hoppa av vid Halandri. Har en karta. Är kliniken lätt att se? Några kännetecken? Kan man räkna med att få komma till när man bokat eller ska man förbereda sig på att vänta? Kan man köpa fertile xx där? Min snart slut!!

    Hoppas sprutandet går bra i värmen, det är inga prob!! Tunn fin nål!

    Zin vilka kunskaper du besitter ! Sen kommer även mina värden.. Hoppas du orkar ;)

  • Jam08

    Puhh vilken dag! Ligger på på hotellet efter att fått dropp, 150 ml tror jag. Cice fick du vänta typ hela dg också??

    Vi kom vid två fick ta blodprover ganska omedelbart sen vänta typ 1,5 h innan vul, sen samtal, han verkar vld stressad hela tiden. Min man var lite skeptisk eftersom han upplevde honom som stressad. Min man tycker att det kostar så mkt och man reser hit osv.. Vi fick samtidigt förtroende för honom och han är verkl kunnig och ärlig!

    Sen var typ IL slut så han fick iväg två tim och jaga il. Kom tillslut efter resturangbesök mm..kl sju. Sköterskan väntade på oss på hotellet, gav mig dropp! Sen det sjukaste av allt, hon tog all medicin med sig dvs våra 3 IL påsar!! Så vi fick ringa och jaga Dr D som nu ska hitta henne. Hur tänkte hon??

    Vad fick ni förresten betala sköterskan? Han informerade näml. Inte om det..

    Man känner sig lite utlämnad, man måste lita på honom till 100 proc!!

    Hur som helst så såg mina äggstockar fina ut och det är äggkvaliten han inte tror är bra! Får se vad alla blodprover visar..

    Känns ok men lite förvirrad just nu. Tycker han kunde varit mer förberedd med IL eftersom han vet att man reser långt osv. Arg på sköterskan som plockade med sig IL påsarna bara så där..

    Cice fick du också IL med dig? Hur kände du efter besöket?

  • Jam08

    Förresten han var vld skeptiskt det här med hidden C mm. Han hade en lång utläggning om detta. Att man skulle ha ärrvävnad på insidan av livmodern trodde han inte heller på för om man får en bra slemhinna så har man inte det osv. Tyckte inte alls att jag skulle lägga massa pengar på hysto!! Fanns ingen anledning.

  • Jam08

    Ok samma jag fick bet.. Blev bara irriterad för att jag just nu är på hotellet utan min med!! Och flyger hem imorg. Hoppas han ordnar det..

  • Jam08

    Ok fick tag i sköterskan som så klart bor utanför Aten och tyckte vi kunde hämta medi på hennes klinik på väg t flygp..känns ju inte helt ok när man väntat en halv dag redan!! Så hon kommer och lämnar det i receptionen imorg bitti typ sex innan hennes jobb.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!