• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Observera att referensvärdet inte säger något om "perfekt för graviditet".... Det är just därför Dr D vill ha dem, han ser annat, tex immunattack, implantation & MF och det är därför medicner & doser kan ändras från vecka till vecka.
    FBC är inget konstigt, det heter Full blodtatus i Sverige.

    Ja, CD 56 är väldigt vitkigt i sammanhanget.

    Cice: vad visade din hysteroskopi? 

    Jam: tror att säkert hälften här får IL outspädd. Jag får bara en kanyl och IL kopplat direkt till den. Min dss har gett IL väldigt många gånger till anorektiker & cancerpatienter.

         

  • Zinfandel

    Ljusgläntan: CD19 ska ligga 3-8%. Högt=12% har kvinnor som har får många MF eller är infertila pga immunologi och har vanligtvis autoimmuna sjukdomar. CD19 säger inte ensamt så mycket utan hur CD3+, CD19+ och CD56+ ligger tillsammans och särskilt CD19+/CD5.

    Piomio: Han är läkare i reproduktionsimmunologi och nej, så tänker man inte i Sverige (i så fall hade vi kanke inte åkt långt utomlands Flört) Om du har svårt för att bli gravid eller fått flera missfall, har exsem, psoriasis, är glutenintolerant, har allergier, sköldkörtelproblematik, endometrios eller diverse rygg- & magåkommor så är det sannolikt att du har immunproblem. Obs, det räcker med en av dessa faktorer, tex infertilitet vilket är den starkaste indikationen på aggressivt. immunförsvar.  

  • Zinfandel

    Dr D hjälper alla! Börja med att beställa Is your Body Babyfriendly på Adlibris och läs på om immunologi. Läs denna tråden och tråden www.familjeliv.se/Forum-7-148/m58169429.html.

    Ni behöver sannolikt hjälp och fördelen är att hjälp finns att få!! Mitt första och bästa tips är, vänta inte! Det är inte lönt att harva med fler IVFer som bara kostar pengar och tar mycket mentalt. Ett besök med provtagningar, konsultation & ordination kostar ca 20000 kr + resa & uppehälle.

    Läs hela tråden, här finns svar på alla era frågor!   

  • Zinfandel
    TWH skrev 2012-08-02 16:44:40 följande:
    Ni som tar intralipider kontinuerligt, får ni det utskrivet av läkare i Sverige?
    Ja!
  • Zinfandel
    TWH skrev 2012-08-15 12:59:03 följande:
    Hej alla - en fråga - skriver era svenska läkare ut intralipider till er?
    Hade vi inte denna fråga förra veckan eller har jag drömt...? Skäms Bläddra tillbaks lite så får nu se många svar! Mitt svar är ja.
  • Zinfandel

    Önskar det vore så Hjärte men det var Lully :)) (som jag vet att du menade egentligen;))

  • Zinfandel

    Vi bodde på Olympic, jättebra! Ja, det är gångavstånd och det finns ett par mysiga restauranger i närheten.

    Adressen är


    GENESIS Hospital


    PAPANIKOLI st  14-16


    HALANDRI  (Gefyra Halandrioy)


     
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!