• Zinfandel

    Angla. jag hade följt det exakt. Hur man ska tolka det? Att han gör allt för att du ska få behålla din graviditet såklart Skrattande

  • Zinfandel
    Angla skrev 2012-07-12 22:18:41 följande:
    Jaha eller att det är kört ... Vill bara ha ett mail med vanliga planer ...

    Man behöver ju inte vara superpessimist och måla fan på väggen Flört, hade det varit det så hade det inte gått att rädda. Dr D ligger hellre ett steg före än riskerar nåt. Han tar hellre det säkra för det osäkra. Allt behöver inte vara av ondo!!
  • Zinfandel

    Jag vet Angla men du fixar detta, du kommer gå i mål Hjärta

    Hjärte: hinner ni imorrn innan ni åker? 

  • Zinfandel

    Grattis Holly!! SkrattandeSolig

    Jag får IL 1 gång/vecka-10 dag och 2 Fragmin/dag redan under ruvning. Amerikanskorna får ofta Ivig också. Det är inte helt ovanligt med mycket IL i början innan läget stabiliserats, hur oroligt man än tycker att det är när han sätter in mer så det ett en riskperiod vare sig man vill eller ej och han vill rädda allt som räddas kan. Sen har inte alla följt allt exakt och det har gårr bra ändå!

    Löser det sig idag Hjärte? 

  • Zinfandel

    Hallå tjejer i Stockholm, ingen som kan hjälpa Hjärte?!? Ni har ju både kontakter och jobbar inom vård själva!! Bara för att lösa EN paniksituation.... Kolla i Beer-tråden också.

  • Zinfandel

    Angla: såklart men det gäller ju alla... Flört Tänkte att du ju är så väl insatt i det och tidigare sagt att nån kollega kan sätta det på dig lite sådär, uppfattade det som att det inte var nåt större problemt!!

  • Zinfandel

    Men vad fasen... Demon Den kliniken som sa okej kan väl inte ha öppet utan läkare? Kan du få tag på den läkaren som åtminstone säger okej även om h*n inte är där`? Var åker du på semester, kan det lösas där?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!