• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    mumwannaB - Jag viskar *tyst* har du funderat på adoption ... Jag har exakt din historia - ung, då 22-26år och jätte fin respons på IVF - då för 7 år sedan - nu en helt annan sitts.

    Jag fick svar av Dr D idag. Han la till Levaxin och nytt IL idag. Han tycker att jag skall frysa alla preembryon denna cykel och sattsa på en frysåterföring för han tror mitt immunförsvar blir lugnare av det. HS kommer ju dock aldrig gå med på det Annars så tyckte han en hysto *någonting* innan nästa försök för det skulle tydligen kunna lugna immunförsvaret??? Hur?  


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Står ni i kö? Det kan vara värt den tiden NU för att tjäna in SEN, när eller om ni vill i framtiden. Jag skulle också göra gratis IVF först men samtdiigt köa i en organistaion eller två. Kanske gå kursen för at tse vad det verklige när, med tanke på din man. Hoppas verkligen era gratis förösk lyckas, nu, nu - NU!


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Gomorgon på Er, Inte så ofta jag är in ... efter veckor av IVF visade det sig igår att jag ÄL förtidigt med en follikel och därför blir det plock på måndag men utan återföring. De skall totalfrysa.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Äggplocket gav 13 ägg från blåsor av varierande storlek. Den mistänka ägglossade blåsan var tom och progesteron var positivt. Låg högt på E2 värdet. Jag anser att de stimulerar mig med för hög dos och istället skulle valt en lägre dos under fler dagar.

    Nåväl, frågar då läkaren om totalfrys och han yrar om att det kan de inte ta ställning till idag bla bla bla. Nänä säger jag men det känns ju onödigt att åka hit om det blir totalfrys och att återföra nu är ju absolut inte optimalt. Det håller han med om men menar på att om embryona är av dålig kvalitet vill de återföra istället för att frysa. Absolut sa jag chansa ni men försöket ska ändå inte räknas. Äum säger han det räknas ju ändå även om vi fryser och återför senare. Nä, säger jag då enbart färska embryon räknas som försök enlig tera regler så hur ni gör så skall detta inte räknas. Då vänder han sig till BM och mumlar vi får ta upp detta på ronden i eftermiddag ...

    Läkaren missade nog den lilla detaljen att detta är IVF nr 13 och att jag tidigare sagt åt honom att sluta fika och börja jobba när han drack kaffe på min besökstid.  


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Så, nu har jag hunnit läsa också. Som vanligt tråkigt att så många har problem att få hjälp. Men ännu mer tråkigt med minus. Själv har jag nog helt, igen gett upp hoppet om ett barn genom egen graviditet. Orkar inte rodda Dr D ordinationer igen och igen ...


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    singhatjejen skrev 2013-06-10 20:46:49 följande:
    Heja Angla! :) Och jag håller självklart tummarna för att det slutar med bebis hur det än går nu :)

    Tack Ja, du mig sätter de sig inte på. Tackade nej till deras smärtlindring och hänvisade till den "egna" som jag tycker är bättre. Vilket gick jätte bra. Pigg efteråt och inte alls däckad. Men trötter blir jag av att behöva kräva rätt. Ska ringa imorgon och höra vad de kom fram till på ronden
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag och läkarna är idag överens om att totalfrys är bäst iom mitt höga progesteronvärde iom at ten äggblåsa hade ägglossat för tidigt. Så nu blir det totalfrys och återföring i augusti. Enligt Huddinges regler så räknas bara färska embryon som fullgoda försök - så vi får se om jag lyckas få detta ogilltigt.

    Jag har gjort många IVF men med min tidigare partner därför får jag och min man nu egna försök, max 3 stycken färska.

    Pratade med kliniken och av 13 ägg var 4 omogna. Igår hade 8 av 9 blivit befruktade och idag var det 7 av 9 som såg fina ut. Det är nog den bästa fertiliseringprocent jag haft. Vi får se ... Vad tror ni? Planeringen är återföring i stimulerad cykel i augusti. Skulle ni välja ostimulerad? Jag har så svårt att se ÄL på sticka ...


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Femaneste funderar de på - är det ok?


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!