• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hoppas ni alla mår bra och är tokgravid Här är det dött i det lilla huset Kör eskimåer efter Thailand.

    Har två böcker till salu samt en del läkemedel över ...  Is your body baby friendly och Infertilitet


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Tjo på Er, allt väl? Några födda och gravida? GRATTIS!!!

    Fick tillbaks en blasto idag ... på vilken dag brukar Dr D vilja ha hcg-prov efter återföring? Eller låt säga antal dagar efter OPU? 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Tack, Katt12 det är första gången jag får en blasto men det var lögn att få in den pga min krokighet Men tillslut så ...

    Inget som vet när Dr D vill ha hcg test?  


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Angel00 skrev 2013-10-10 16:10:13 följande:
    Jag testade hCG första gången 11 dagar efter återföring. Hade blygsamma 21, men det var mätbart Glad

    Det stog inget i min behandlingsplan, men Dr.D bad mig sedan att upprepa hCG när jag tog FBC bara för att se att fostret växte som det skulle. Som jag läst mig till är det bra att följa hCG värdet till v8-9. Därefter kan man inte utläsa något mer ur själva värdet utan då är det vul som ger en bättre bild över fostrets utveckling.

    Tack, återföring av dag 2 eller 5 embryo?
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hej på Er,

    Jag är ju här mest till och från. Hade bestämt mig för att detta var sista gången med immunbehandling. Funderade tom på att avbryta trotts att jag ännu ruvar ... Less! Mailade Dr D om kvitto idag och då svarar han med att han funderat och läst på om mig. Varför har inte han gett upp när jag har det  Så han ringde mig nu på kvällen.

    Han tror att min kropp behöver en chock då den har starka immunproblem som är oregelbundna iom mina TNF-värden. Han tror att mitt immunförsvar reagerar snabbt på en graviditet. Han vill nu att jag göra en hysteroskopi. Tips på vart i Stockholm på högkostnadsskydd? Sedan så skall jag ta infusioner vid ÄL i några månader och full bloodcount en vecka senare.

    Ja, vad tror ni? Skaj ag hålla mig till min första plan att lägga ner?   


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Blingbling skrev 2013-10-15 01:03:57 följande:

    För det första så måste du fylla i blanketten som finns att ladda hem från deras hemsida, men det har du säkert koll på. Sedan stod det ju något om att man skulle skicka med en behandlingsplan...men någon sådan har jag inte ännu, så jag skrev istället ihop ett detaljerat personligt brev som blev en bilaga till blanketten. Gjorde också en uträkning på vad behandlingen skulle kosta så man vet hur mycket pengar man ska ansöka om från FK.

    Har du fått svar? Vad menar du med uträkning på vad behandlingen skulle kosta?
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Jag har hittills bara gjort IVF och alltså inte försökt spontant. Åh jag menar TPO-ak inte TNF Ni ser noll intresserad och då ska ni veta att jag förr kunde allt och visste allt men det var typ tio år sen och 13 IVF:er tidigare.

    Mina TPO-ak pendlar mellan 476 - 335 - 268 sen ny IVF 955 - 351 - 540. Tidigare så har jag legat en bra bit över 1000. Nu denna gång har jag inte ens orkat ta blodprover. 


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Om du frågar mig New girl - så ska du OM du kan adoptera. Du blir mamma till ett ljuvligt barn!!! Jag tror inte på immunologi fast jag tror att det är orsaken men jag tror inte man idag vet hur det skall behandlas. Kan det vara så att det forskas på oss? Och testas nya teorier? Nä, nu ska jag vara snäll och inte kritisk och inte sätta tvivel i någon. Men vad vet man egentligen? det allra viktigaste är att vi alla gör det som känns rätt för det är vi som ska leva med valet resten av livet! Bara du och din man vet svaret!


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!