• Angla

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jo, de sa det på gynakuten också att innan man får tabletter så måste två VUL och några hcg finnas som underlag. Läkaren i måndags som gjorde vUl var dock helt säker på att där inte fanns något annat än en slemhinna på 19mm. Hon såg inte ens en uppklarning där något hade usttit. Dvs det måste ha avstannat efter mitt andra hcg prov, typ.


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Åh, vet ni vad jag gör - efter 6 abortpiller igår så njuter jag av glass, choklad, cider, vitlöksbröd och allt annat gott jag undvikit. Vi kommer att göra två IVF till och skall nästa gång försöka med Dr D igen via Anette eller någon annan ni kan tipsa om? Om inte det går så har min kära Mor lovat att vi på något sätt skall lösa den ekonomiska fråga nvid en adoption. Detta har lett till att vi i höst gör en hemutredning och sen hoppas på Vietnam eller Special Fokus ifrån Kina. Så nu drömmer jag om en liten son från Kina med klumpfötter eller hjärtfel. Livet återvänder men det är ännu mycket sorg inte minst i kombination med att bara ha mitt barn på halvtid iom skillsmässan. (Lyxproblem jag vet)


    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Hjärtefröjd skrev 2012-07-24 13:08:40 följande:
    Vilken nål brukar ni få IL med? På C-kliniken tror jag de använde blå, men jag har även fått med grön och rosa... vilken är tjockast?
    Tjockast är grön, rosa, blå - om jag minns rätt
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hemma igen efter återbesök/ny besök på IVF-kliniken. Läkaren undrade om vi haft en trevlig semester och berättade att man förr i Sverige använt pred och gamma men nu gått ifrån det då det inte har någon klinisk evidens. Fick frågan om vi haft en trevlig sommar??? Jo, absolut mellan alla besök på gynakuterna över hela stan. Absolut!

    Jag längtar bort, bort till friheten och lyckan på andra sidan kontinenter, oceaner och berg. Vi gör ett IVF till men hjärtat är redan fyllt av kärleken till någon som kanske redan är född och väntar på oss utan att vi vet om det. Ni i tråden som har möjligheten glöm inte av att det finns en nyckel till frihet, lycka och glädje som inte förgör ens inre.

    Tror ni Dr D vill ha ett nytt FBC???


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Det ÄR mer än helt underbart, tro mig!!!


    HollyGolightly skrev 2012-08-17 17:46:53 följande:
    Angla: Vilket fint inlägg! Jag har en kompis som precis just nu hämtar sin adoptivson och det verkar helt underbart!

    Curly och Cice: Håller alla tummar för er nu när det är dags igen, nu ÄR det er tur!

    Ljusgläntan: Vad trött man blir. När ska svenska sjukvården få lite självinsikt och inse att bara för att något inte utförs i Sverige så betyder inte det att det inte funkar? Men har du ringt alla VC i din närhet? Med lite tur kanske någon sån kan hjälpa dig?

    Angla - mamma till slut
  • Angla
    Snart lycklig skrev 2012-09-28 13:10:45 följande:
    Angla, så roligt att höra ifrån dig. Jag förstår att det varit en liten tung period. Jag hoppas du mår, efter omständigheterna, lite bättre.

    Berätta gärna om du orkar och har lust.

    Kram



    Vi har gått a-kurs och skall strax utredas. Om allt går väl så har vi barn innan sommaren. Längs med vägen glädje och lycka men framför allt en hdl kropp. Vi har minst 1 IVF kvar men vill inte om adoptionen går väl. Det får bli en bra reservplan. Därför har jag IL mm kvar
    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Kikar till Er ibland! Tråkigt med jobbiga besked men kul med Ersom det ännu går bra för.

    Finns här om ni behöver läkemedel så som IL, fragmin, trombyl mm


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Så nu har vi bestämt oss här hemma att köra adoption och lägga ned vårt beviljade IVF. Det jag har över är massor av IL, fragmin, pred, trombyl och progesteron. Känns skönt att ha bestämt sig!


    Angla - mamma till slut
  • Angla

    Hittade också prasteron och Folacin samt Levaxin. Ngr aggregat och pvk.


    Angla - mamma till slut
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!