• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fast när jag tänker på det så reagerar de graviditetstester jag har hemma redan på 10, så med dem skulle Angla absolut plussa!

  • Hjärtefröjd
    Snart lycklig skrev 2012-07-09 17:10:38 följande:
    Även du Hjärte får berätta om du orkar.
    Inte mycket att berätta, jag mår helt enkelt precis som vanligt.
  • Hjärtefröjd

    Sedan förra onsdagen har jag mejlar Dr D tre gånger om mina nya HCG-resultat och  frågor kring IL och blodstatus, utan att få svar...

    Så nu vet jag inte när jag ska ta blodstatus, om har vill ha fler HCG-värden, när jag bör ta nästa IL eller vilken dos tromyl/babyaspirin jag bör ta varje dag.

    Börjar ledsna lite på den totala bristen på kontakt...

  • Hjärtefröjd

    Nu fick vi en faktura för konsultation under graviditeter, vilket känns lite ironiskt då det mejlet är det enda vi hört från Dr D på en vecka. 

    Så nu har jag svarat att vi gärna betalar, men att vi då förväntar oss nödvändiga recept och framför allt svar på de frågor vi ställer...

     

  • Hjärtefröjd

    Angla, jag tar en halv Albyl minor. Tror det blir 125 mg. Dr D har inte angett hur mycket jag bör ta, så jag tar som jag brukar...

  • Hjärtefröjd

    Nu är jag sjukt irriterad på Dr D efter att ha fått följande "ganska" otrevliga svar på mitt mejl:

    "Dear Jessica

    Despite your comments at your previous email I think that I have been very careful and correct with you. I am not here to answer all the email I received especially if they don’t need to be answered medically and there is no need to be done something at that point. I expected your blood test results and when I had them I replied to you.

    I am not pleased at all with your comments and I am more than happy to discontinue your follow up if you are not happy with my way."

    Så nu funderar vi ärligt talat på att inte betala för fortsatt konsultation, utan försöka klara oss på egen hand med IL var tredje vecka... men jag vet inte, kanske är det dumt.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!