• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Och nu är IL i kroppen, bara 2,5 h den här gången. Nu tar jag tidig helg!!

  • Hjärtefröjd

    Jag känner aldrig av ÄL och nu sist hävdade både Dr D och VUL-läkare på Sophiahemmet att det inte fanns några stora äggblåsor, och att jag alltså inte skulle få ägglossning. Men det måste jag ju uppenbarligen fått ändå.

    Jag får FBC på papper, antingen hämtar jag det på kliniken eller så går jag det via fax till jobbet.

  • Hjärtefröjd
    HollyGolightly skrev 2012-07-07 09:17:22 följande:
    Nej, det ska jag göra på måndag. Puh. Försöker förbereda mig genom att tänka att det fortfarande kommer att ligga på 4 så att jag inte ska bli så besviken. Samtidigt har jag världens ömmaste bröst och har haft det i en vecka, så NÅT händer ju i kroppen. Men det kanske är en biverkning av Clexane? Det här är ju första vändan jag testar Clexane, så jag vet liksom inte hur kroppen borde reagera (förutom alla snygga blåmärken på magen då ... =)
    Jag fick sjuka blåmärken när jag sprutade med fragmin/clexane förra gången, men då fick jag tipset att vinka sprutan mycket mer, typ 20-30 grader,  från huden istället för 90 grader som jag testade först. På så sätt har jag i princip sluppit alla blåmärken.
  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2012-07-07 14:23:36 följande:
    Lully: stort grattis till en jättesöt kille! Så fort jag får wireless kopplar jag upp mig och det händer verkligen en hel del här😃 själv har jag en bra semester vid medelhavet o börjar bli lite orolig inför mötet m Dr D på tis då han kommer kunna se om vår graviditet utvecklas normalt, jag borde vara 6+0 idag. Då 3 av missfallen har kommit efter att hjärtat börjat slå så kan man ju tyvärr inte vara säker ändå. En fråga: jag tar bl a fragminsprutor - ni som gör det - tar ni även trombyl? I sådana fall - hur verkar de olika? Angla: jag hoppas du inte tappar gnistan, håller tummarna för ett plus!
    Jag tar både Fragmin/Clexane och Trombyl/Babyaspirin/Albyl minor, och jag tror de flesta här gör det.

    Som jag fattat det så skyddar Trombyl främst mot proppar artärsystemet och förhindrar på så sätt proppar i tex moderkakan. Fragmin i sin tur skyddar mot proppar i vensystemet.
  • Hjärtefröjd

    Lista sen trådstart 17 jan 2012


    Lully Hill: Son född 120702 Poussin: Gravid Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF)   Lillih: Gravid   Perry6: Gravid   Tjorven: Gravid  TWH: Gravid (innan dr D men med prednisolon för 1a gången efter 6 missfall) Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF.  Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF   Angla (30 år): Aten i juni, immunterapi inför IVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj.  HollyGolightly (35 år): Försökt få barn 1 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 Ivf o 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 Ivf i Danmark, 1 pågående Ivf i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryo. Positiv till o med igår, mer negativ idag (utan känningar idag, massor igår och ganska mkt i torsdags).  Myran6801Criss00: Cathy: Jam08Cice: Påsklilja: Singhatjejen: Ljusgläntan : Finafina:  
  • Hjärtefröjd
    Snart lycklig skrev 2012-07-07 18:15:43 följande:
    Nej, usch, dt funkade inte bra m uppd fr mobilen.......
    Fixade det!
  • Hjärtefröjd

    Hihi, det var inte så stort... själv hade jag typ 10x5 cm stora blåmärken över hela magen. Såg helt sjukt ut!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!