• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lavisen, nu har jag läst på liiiite om neuropati. Jag tog ju som sagt ca 30 st IL a drygt 200 ml per gång. Tagit även massor innan denna behandling och graviditet.

    Jag hade efter graviditeten faktiskt sämre känsel i fötterna samtidigt som jag hade ont i dem. Motsägelsefullt. Jag gick upp drygt 24 kg till vecka 34+3, så det kan också ha påverkat. Nu känner jag absolut inte av någotdera. Vet egentligen inte vad som påverkat.......

    Jag har dock trappat upp kortison till 10 mg under januari (skulle testa en vecka enl Dr D men fortsatte längre) och kommer nu mkt mkt mkt sakta trappa ner igen. Endast med 0,5 mg per månad. Tar denna månad 9,5 mg, under mars 9 mg osv. Detta också för att jag haft lite ledvärk i övrigt (vanligt tror jag om man trappar ner kortison för snabbt efter långvarigt intag, tog också hög dos).

  • Snart lycklig

    Pebble, när jag hade sådant värde på lymfocyter beordrade han mig dropp. Kan ju naturligtvis vara avläsning i kombination med andra av mina värden. Ta ett dropp, skadar ju inget (bara plånboken).

  • Snart lycklig
    Pebble skrev 2016-03-05 19:55:04 följande:

    Tack för svar Snart lycklig. Gick dina värden upp pga graviditet eller var det bara något annat i kroppen som spökade?


    Det var under min graviditet. Dr D var aldrig nöjd om inte lymfocyterna i mitt fall var högst 2,5, helst lägre.
  • Snart lycklig
    Stina B skrev 2016-03-27 09:58:25 följande:

    Finns det någonstans i Stockholm där man kan ta blodprov och få svar en lördag?


    Jag undersökte det för några år sedan och kom fram till att det inte då fanns ngn möjlighet att ta prov och få svar på en lördag i Stockholmstrakten.
  • Snart lycklig

    Stina, jag har gjort ett ÄD-försök hos Dr D och det resulterade till vår fantastiska lilla kille som nu snart är 9 månader.

    Jag gjorde transfer med 5-dagars blasto en tisdag, blodprov på onsdag och skulle ha åkt hem på torsdag. Dock blev det flygstrejk, som jag sent fick veta oxh jag övernattade hos "min" akupunktör. En jättetrevlig kvinna! Blev därför nya blodprover hos Dr D även på fredag och sedan hemfärd.

  • Snart lycklig

    Gjorde akupunktur transferdagen (tis) på kliniken, fina Georgette kom dit, och sedan hemma hos henne på torsdag. Hon kan bokas genom dr D.

  • Snart lycklig

    Efter allt mitt kämpande hade jag lyckats bli sjukskriven drygt en vecka före transfer och sedan ända till vecka 12 passerade. Sedan halvtid en månad.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!