• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag lyckades ju till slut och det med hög dos Neupogen. För mig hade det inte blivit ngt barn utan. Det är jag ganska säker på. Självklart tycker jag det är lite oroligt när man tänker på vad jag utsatt mig och kanske även vår son, men som Zin säger så klokt, man får överväga vad man vill göra och utsätta sig för. Jag är dock så glad i nuläget att jag tjatade mig till att få testa Neupogen. Dr D var noga att testa först med många blodprover f att se vad som hände i min kropp. Han hade jobbat m det förut, men det var ett tag sedan. Nu arbetar han återigen bredare med det. Dr D är alltid noga med att säga, och även behandla därefter, med hänsyn tagen till övrig hälsa, inte bara för barnlösheten. Även han gör en avvägning. Seriöst i mina ögon.

  • Snart lycklig

    Beklagar så Mom!!! Jag lyckades till slut, på min första ÄD dessutom. Blev gravid när jag var 48,5 år (imorgon exakt ett år sedan återföring). Jag använde hög dos Neupogen och massor av IL. Ska jag vars ärlig, så lät jag bli att läsa om biverkningarna. Dick är jag säker på att Neupogenet var en stor bidragande faktor art jag nu sitter här med världens gulligaste lilla kille, snart 5 månader. Han kom tillbörlig jag återförde embryo nr 27, 28 och 28. Alltså, lång resa innan jag äntligen blev LYCKLIG (ej Snart Lycklig). ;) Kram till er alla "gamla" tjejer som jag "känner". Kram till er kämpande också. Ge inte upp!

  • Snart lycklig

    Stort grattis Pink Lilly!!!!

    Solkattan, håller stenhårt! Idag för ett år sedan gjorde jag återföring och blev gravid. Vi har ju kämpat jämsides många ggr, så bu hoppas jag denna dag ger dig tur. Stor kram.

  • Snart lycklig
    mom2012 skrev 2015-12-04 17:06:21 följande:

    Ni som använt Neupogen. Hur stor dos tog ni innan och efter ÅF?

    Jag ska ta en half flaska per dag enligt DrD, medans Serum i min första plan med dem ordinerarde 1/4 flaska per dag.

    Dosen är stor skillnad och det blir även dyrare med 1/2 flaska (3000 kr per paket).  


    Jag tog först en halv flaska, men från ngn dag innan transfer/återföring började jag ta en hel flaska Neupogen per dag. Dessvärre fick jag fortsätta med det fram till vecka 20 ca. Till det tog jag mellan 20-30 IL-dropp. Nu tillhör jag ju en av Dr Ds svårare immunfall, så få inte min mängd att skrämma dig. Hur som helst, så värt det. Imorgon blir min fantastiske mirakelkille 5 månader!!!! Så svårt att förstå fortfarande, har jag haft ett barn i magen, förstår som sagt fortfarande inte! Kram och lycka till!
  • Snart lycklig
    pipperoni skrev 2015-12-04 11:38:13 följande:

    På söndag åker jag till Aten för att på måndag träffa Dr D för första gången och ta USA-proverna. Det känns skönt att vara på väg framåt igen. Och på tisdag ska jag göra hysteroskopi. Känner mig lite smånervös över det eftersom jag aldrig har gjort någon förut. Kan ni som har varit med om det berätta lite hur det går till? Gör det ont? Får man bedövning? Hur känns det efteråt? Blödningar?  


    Jag har gjort hysto hos Dr D. Sövdes, kände alltså inget, tror inte ens att jag blödde en droppe efteråt. Dock bra att vila lite efter ingreppet. Själv åkte jag direkt till flygplatsen och då hade jag först på fm gjort ägguttag utan sövning, sedan hysto med sövning, blev dessutom dubbel dos sövning, då jag höll på att vakna innan han var klar med sitt noggranna arbete. Mådde lite illa efter det och hade behövt vila ut på hotell innan hemfärd. Lätt att vara efterklok. Lycka till!
  • Snart lycklig
    mom2012 skrev 2015-12-05 10:24:09 följande:

    Snart lycklig - har dr d sköterskor mm i sitt arbete när man gör tex hysteroskopi ? På kliniken så träffade jag ingen alls förutom honom.


    Hyston gjordes på ett stort fint sjukhus i närheten. Full bemanning m bl a narkosansvarig. Mkt noggranna, kollade hjärta innan etc.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!