• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH skrev 2015-03-28 09:10:49 följande:

    Grattis Angla, fantastiskt! hoppar in i tråden igen efter lång frånvaro


    Roligt med ett inlägg från dig. Hur har du det? Er bebis är väl stor nu?
  • Snart lycklig

    Jag gjorde hysto hos Dr D i början av maj förra året, men kommer inte ihåg att jag blödde alls. Beror säkert på om ngt opereras bort, eller inte, vilket jag inte behövde. Blev gravid för första gången (vad jag vet) drygt en månad senare, i juni. Tyvärr slutade det i tidigt missfall.

  • Snart lycklig
    AnnC skrev 2015-03-30 20:11:32 följande:

    Tjejer, jag har druckit tomatjuice varje dag denna månaden, vet inte om jag har höga tnf men jag har ju autoimmuna problem med antikroppar så tänkte det kan ju inte skada.

    Frågan är, fortsätter man dricka efter man blivit gravid, gör det någon nytta då eller är det bara under försök och implantation det gör nytta? Nån som vet?


    Skulle också vilja veta. Jag har fortsatt dricka det typ varje dag hittills i min graviditet, men HATAR det. Tycker det är äckligt! :(
  • Snart lycklig

    Solkattan, klart jag håller tummar och tår. Jag ska ta blodprover på onsdag morgon och kanske blir det IL på onsdag även för mig. (Inte tagit sedan 7/3.) Kanske vi ses?

  • Snart lycklig
    HRE skrev 2015-04-03 16:37:07 följande:

    Hej, nu börjar jag bli lite desperat! OM någon har Menopur-sprutor tar jag gärna dem till Neupogen.

    Annars, Snart Lycklig, du skrev du hade köpt på apoteket. Vilken apotek och vilka sprutor? Var det utan recept? Jag ska till en läkare som skrivit ut Neupogen tidigare åt mig på tisdag så han kan nog skriva ut sprutor också bara jag vet vad det ska vara för några.


    Jag beställde bara 1ml-sprutor från Apotekspersonalen, inget recept. De beställde hem. Mina måste jag vara lite försiktiga med, då jag tog 1ml Neupogen. Det är nämligen lite mera än 1ml i injektionsflaskorna och om jag drog sprutorna för långt ned kunde staven åka ut helt och då även vätskan. Det var gamla hederliga Apoteket.
  • Snart lycklig
    Ananda Balaganapati skrev 2015-04-03 09:19:22 följande:

    Oj, så många som blivit gravida senaste tiden... Det är ju alldeles underbart ! Stort grattis Redan47, Altea, Angla, HRE. Kanske glömt någon, läst tillbaka i tråden. Vilka kämpar ni är Redan, du är så inspirerande. Att du inte gett upp och att du nu till slut lyckats är så glädjande och så fantastiskt. Så kul att läsa att allt löper på bra i din graviditet Snart Lycklig. Tack för att ni visar att det är möjligt! Ni är verkligen en inspiration! Påbörjar min behandling (nedreglering) idag inför ÄD hos DrD. Så jag har gott hopp, TACK!


    Oh så spännande. Stort lycka till! Du är i goda händer hos D.

    Tack, jag är också så glad att allt går bra för mig nu, efter den osäkra starten. Dock hade jag en panikupplevelse i tisdags. Fick bruna blödningar/flytnigar. Fick också mera värk, vilket ökade mon oro. Blev alldeles kall, men allt slutade väl. Specialistmödrarvården ville inte ta emot mig när jag var så långt gången (idag v22 (21+1)). Fick rådet att åka till gynakuten på KS, vilket jag gjorde. Inga rester av blödningen, hjärtat slog och bebisen sparkade (även om jag inte kände det). Värken var garanterat växtvärk. Dock högt socker och högt blodtryck. Mätt blodtrycket varje dag i påsk och nu är det normalt lågt, där jag brukar ligga. Sockervärdet ska kollas på torsdag. Det höga blodtrycket var nog stress. Svullen som en gris i ansiktet, ser inte klok ut! :( Också svullna ben och fötter. Jag har dock att svullna även ogravid. Väntar på att få klartecken från D att minska dosen Prednisolon (tar fortf 30 mg).

    Kram alla kämpande tjejer i olika kämparstadier. Ge inte upp. Till slut går det!
  • Snart lycklig

    Jag tog probiotika innan och under transfer, eller rättare sagt fortsatt hela tiden. Jag tar Innate probiotika 20 miljarder bakterier, så ganska stark, tror jag. Alltså jag tar fortfarande och jag är nu i v 22 (21+4).

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!