• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Redan, jag hejar för fullt på dig här i bakgrunden! Det vet du!

    Kattflickan, grattis till att gå in i vecka 12 (11+0) imorgon. Skönt!

  • Snart lycklig

    [quote=74709085][quote-nick]barcelona 78 skrev 2015-01-19 09:06:35 följande:[/quote-nick]

    Hej! Undrar vad ni brukar ha för dos Ovitrelle vid IVF? Räcker det med 250 mikrogram, en spruta alltså?

    Så roligt och se att Zwillinge, kattflickan och SL fortfarande är gravida! Jag tänker på er!

    [/

    Tack! Jag hoppas det ser lika bra ut efter onsdagens koll. Jag har ju levt lite som i ett vakuum fram tills dess, men nu är det bara två dgr kvar. Är då på 10+6 och förra kollen gjordes i 8+4, så det känns oerhört nervöst. Inga mera negativa besked nu, tack!

  • Snart lycklig

    Lider med er Änglamammor. Det skulle ingen behöva drabbas av.

    Jag hoppas innerligt att alla kämpande härinne får rätt hjälp och till slut står vi alla höggravida.

  • Snart lycklig

    Zwillinge, låter skönt med så lugn kropp. Jag har hittills sedan innan transfer tagit 20 st IL-dropp (idag vecka 11 (10+4)). Min kropp har reagerat på de embryon som slutats utveckla samt säkert också pga av min immunproblematik. Hoppas det blir förre dropp efter vecka 12. OBS, jag klagar inte. Tar gärna allt jag behöver, bara det går bra. Men håller fullständigt med dig att det är medicinering dagarna i ända.

  • Snart lycklig

    Ego: Så lycklig! Allt såg jättebra ut. Fick samma gulliga läkare som jag förflyttades till vid förra besöket. Fostret sprattlade och vinkade med både armar och ben. Den sprattlade så mkt så det inte gick att mäta CRL idag. Dock sa hon att den inte var liten och såg ut att vara i korrekt stl för tiden. Vi ska ju på NUPP i nästa vecka, så då kanske det går att mäta pluttisen mera exakt.

    Känns så overkligt! Jag började förstås att gråta.

    Nu ska jag försöka tro och vara lite gladare.

  • Snart lycklig

    Tack alla söta rara för lyckönskningar, grattis och hejarop! Ni är så gulliga som kommer ihåg och att ni bryr er. Kramar till er alla.

  • Snart lycklig
    pink lily skrev 2015-01-22 18:36:54 följande:

    Oj, kan man komma till Dr D (för) tidigt? Aldrig plussat, och därmed heller aldrig fått missfall. Tänker att vill kolla immunförsvaret pga det. För övrigt så har jag ju tjatat på VC om att släkten har struma och har själv ett tsh på 2,8 men får ej medicin för att sänka det. De har t o m haft överläggningar på VC om de ska ge mig men nu sagt nej ... Tjatar vidare ... Gyn vägrar också, men medger att mitt tsh är för högt inför ivf. Tack för det! Blev då mkt paff när Serum sa att mitt tsh inte var ett problem, det ses ju som problematiskt t o m på svensk ivf klinik. Stort frågetecken!!! Vet någon vad Dr D anser om tsh-värdets betydelse och var det bör ligga på?


    Vid transfer önskar Dimitri TSH så lågt som möjligt, sedan bra om man ligger runt 1. Har nu i graviditeten höjt min Levaxindos flera ggr. Är nu uppe på 225 mg. TSH höjs ju lätt vid graviditet och därför bra om det ligger lågt från början. Tagit TSH-prov varje vecka och höjt efterhand. Tror jag tog 100 mg vid transfer.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!