• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    ....Det är lätt hänt och vi är extra känsliga i slemhinnorna. Tror inte du behöver oroa dig ett dugg över det. Tänk min rikliga blödning (nästan som mensblödningar) i förra veckan och den var inget tecken på att det var en hinnsäck med innehåll som kom ut. Att en avstannat för mig, har inget med min blödning att göra.

    Vi får väl också pränta in i våra huvuden att det faktiskt är ganska vanligt att blöda i början vid ÄD (och när det är flera än en).

    Stor kram och hoppas du/ni får må bra och ha en jättemysig jul. Vi får försöka njuta, så gott vi kan. Vi har faktiskt kämpat så länge för detta, så vi måste tillåta oss att njuta lite. :)

  • Snart lycklig

    Jag vill tacka er alla för ert stöd, hejarop, lyckönskningar, gratulationer och engagemang i med- och motgång. Tack!

    Jag önskar er alla en riktigt God Jul och hopp om ett fantastiskt 2015! Ge inte upp, det måste till slut gå, på ett eller annat sätt!

    Kram.

  • Snart lycklig

    Jag vill också återigen, med hälsningar och efter överenskommelse med Marie, öppet här publicera att vi vid behov av sättning av Intralipiddropp, samt eventuella Neupogensköljningar i livmoder innan transfer, kan vända sig till henne hos www.fertilitetplus.se. (De gör även inseminationer.)

    Alltså ingen information vi längre behöver inboxa om. Avstämt med Marie flera ggr, senast idag (efter IL nr 15). Hon bad mig tydliggöra det. Det är inga konstigheter, som hon säger. Fantastiska kvinna, måste jag också lägga till.

    Marie har själv också kontaktat Falun respektive Dr D och presenterat sig och vad hon kan hjälpa till med.

    Varsågoda att kontakta henne.

  • Snart lycklig
    Zwillinge86 skrev 2014-12-29 23:21:24 följande:

    Vet att det är individuellt, men hur mycket och länge är normalt/standard vad gäller immunmedicinerna? Medveten om att en del får ta dropp varje vecka hela graviditeten, men det måste väl höra till undantagen?

    När brukar progesteron, pred, trombyl, fragmin och IL börja trappas ner?

    Är så sjukt ångestfylld och rastlös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vet inte om det har att göra med med våndan över ev missfall, eller om det kan vara biverkningar av kortisonet. Hur som helst står alla mediciner mig upp i halsen, jag gör ju inte annat än medicinerar dygnet runt. Känns som hela mitt liv kretsar kring nästa intag, blodprov eller dropp. Inte undra på att det är svårt att leva ett normalt liv och försöka glädjas över graviditeten, mitt normala liv och glädje rymms liksom inte inom alla måsten :S vill inte framstå som otacksam och gnällig, för jag är självklart otroligt tacksam för mitt plus och möjligheten att med hjälp av immunsupport kanske äntligen lyckas med en fullgången graviditet. Förlåt om det här inlägget sticker i någons ögon. Jag gör förstås det som krävs för att lyckas, men just nu känns det väldigt tungt. Känner inte igen mig själv, finns liksom inget av mig kvar. Är en usel partner som för tillfället känner nada för sambon. Alla känslor är som bortblåsta, förutom ångesten och rastlösheten. Jag tar mina mediciner, följer plikttroget beh.planen, men är helt avtrubbad. Någon som känner igen sig?


    Kära vän, jag skriver under på varenda ord. Exakt så som du beskriver känner jag. Förlåt, men så är det.......

    Jag undrar också när man trappar ned med medicinerna. Hittills har jag tagit 3 IL i veckan, sedan 2 och nu ligger jag på en ungefärlig takt på 1 i veckan. 15 IL hittills. Tur jag är sjukskriven, hade inte hunnit fixa bp, mail, dropp, VUL, MVC, Apoteket, intag av mediciner, tfn ringer för påminnelser konstant. Jodå, på ngt sätt hade det väl gått, men så stressigt och betydligt svårare att få ihop det.
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-12-30 23:02:29 följande:

    Låter jättebra. Tack för info.

    Vad kostar äggdonation hos Dr D?


    Ca 4900 euro vid delad donator (alltså delar äggskörden med ett annat par). Annars ca 3000 euro ytterligare för icke delad donator, alltså hela äggskörden till sig själv. Mediciner och ev dropp tillkommer.
  • Snart lycklig
    Frk Röd skrev 2014-12-31 10:14:42 följande:

    Tack!

    Vet du om Eva på Strandkliniken hjälper till att sätta IL-dropp?

    Dum fråga kanske men visst kan man väl hämta ut IL-dropp på svenskt apotekt?


    Om du menar Eva Einarsson (efternamnet taget ur minnet, lite osäker) så finns hon i Nacka. Hon är inte kvar i stan, varken på Strandkliniken eller det andra stället. Hon sätter inte dropp, vad jag vet. IL går att hämta ut på Apoteket, antingen via ett svenskt eller ett EU-recept. Dock måste du betala, trots högkostnadsskydd.
  • Snart lycklig
    pink lily skrev 2015-01-02 16:15:56 följande:

    Är det någon som kan tipsa om en bra progesteronkräm med bioidentiskt progesteron, utan parabener? Tänker vägra syntetiskt progesteron vid spottings och långa blödningar, mår inte alls bra av det! Har någon testat Female Balance Creme ( Mia Lundins rek.) eller annan?


    Jag har kört med PreogesteronAll. Den är bioidentisk och gissar att den är utan parabener. Bor du Sthlm, kan jag rekommendera dig var du kan köpa den "bakom disk". Köpte en idag, som komplement till mina Utrogestan och Progesteron MIC.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!