• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Usch jobbigt, väntar på att mannen ska bli klar så vi kan åka till akuten. Jag ringde o frågade kring symptomen jag har m utebliven mens o smärta o de sa att jag måste komma in omedelbart. En dag till på akuten😨

  • TWH

    Intressant! Då är det förmodligen förbjudet i fertilitetssyfte, det var min läkare som sa det till mig.

  • TWH

    Tack för era uppmuntrande ord. Är på akuten nu, de inväntar läkare då de inte haft ngn läkare här på några tim. Kön är mkt lång. Hur kan ett Sveriges största sjukhus inte ha läkare på akuten? Jaja, ni vet hur det är.

  • TWH
    Zinfandel skrev 2012-08-26 11:51:29 följande:
    Men ni får inte gå på saker & ting bara för att en läkare säger grejor bara för att slippa argumentera! Tjorven har helt rätt . Jag har hört läkare som sagt både att 5 mg kortison ökar risken för fosterskador och att IL är livsfarligt, gå inte på allt, de säger så bara för att få en end of discussion. Ivig är inte förbjudet i någon sammanhang, så arbetar inte Socialstyrelsen. Men det används inte i våra sammanhang, det är en stor skillnad. Sen är det mycket märkligt om ni har läkare som inte känner till IL eftersom det är en vanligt förekommande produkt, det låter som att personen ifråga återigen svarade så för att slippa hantera det. IL är inget konstigt!! Byt läkare 

    Jag håller med, dock var jag inte intresserad av att argumentera i detta fall eftersom il ersätter ivig, ochdet är il som står högst på min lista. Det är anmärkningvärt att de mest ansedda fertilitetsläkarna i Sverige påstår sig vara helt ovetande om il och dess effekter. Dessutom fullkomligt ointresserade av att veta mer. Suck, men det är ju tur att Grekland och dr D finns😃
  • TWH

    Fick gå före kön då de misstänkte utomkveds. Men de hittade inget - sånu är jag hemma igen😊

  • TWH
    criss00 skrev 2012-08-26 11:32:21 följande:
    Tog HCG på dag 8 efter ÄL (i torsdags) och det var så lågt (<2) och jag tycker inte jag känner något (BIM på onsdag) så det blir nog inget denna gång heller.  3:e cykeln efter Aten och med Pergotime/Serpafar. Känns deppigt. Önskar jag "bara" hade de immunologiska problemen och inte även åldern emot mig. F-n att jag inte gjort detta tidigare.

    Criss, håller tummarna för dig, denna gång och framåt såklart🌺 Hur är det att ta serpafar? Jag ska göra det när väl mensen kommer igång. Har du märkt ngn skillnad/biverkningar/kraftigare äl?
  • TWH
    Två döttrar och en son skrev 2012-08-26 16:20:58 följande:
    Ja det är klart.... Men bara i Aten, London och i USA alltså? Inga andra kliniker i Europa som ni känner till?  

    jag har inte hört om någon annan klinik el stad i Europa än London och Aten.
  • TWH
    Vilaa skrev 2012-08-26 18:23:53 följande:
    För mig som är intresserad av det pga upprepade missfall är det jäkligt motigt att det inte är fel =(  Ni som gör ivf och så får ursäkta mig men känns som man i Sverige ändå satsar en del på sånt men upprepade missfall är verkligen en glömd förjävlig situation.

    Vila: jag förstår inte vad du menar, vad är det som inte är fel? Jag genomgår inte ivf utan behandlas m anledning av upprepade missfall, 9 st, som orsakas av immunproblematik. Jag får i stort samma behandling som ivf- kompisarna här.
  • TWH
    Två döttrar och en son skrev 2012-08-26 21:56:49 följande:
    Inte är FLER skulle det stå skrev hon sen.... Antar hon menar läkare som intresserar sig för det här i Sverige. Eller?  

    Jag såg det sedan - ja det är tråkigt att de är så få i Sverige. Intralipider ersätter ivig behandling i många länder, därför tar man inte båda. Just att il är en mycket billigare metod, och dessutom lika effektiv i fertilitetsfrågor, gör att den snabbt ökar i användning.
  • TWH
    criss00 skrev 2012-08-27 08:29:40 följande:
    Vad skönt att det gick bra. Men vad tror du var orsaken till dina smärtor i magen?
    Har smärtorna försvunnit?
    de vet inte, dock fick jag tant röd igår kväll så jag hoppas att det var förknippat med det. Kroppen försöker väl komma igång efter skrapningen....blir det inte bättre om någon dag så söker jag hjälp igen.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!