• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ljusgläntan skrev 2012-08-12 21:33:25 följande:

    Samma här.. Jag brukar få dag 17-19 med pergo...

    Hjärtefröjd skrev 2012-08-13 13:22:18 följande:
    Usch, dagens IL gick inte alls bra. Armen svullnade upp rejält efter en timme och det gjorde verkligen skitont. Så efter 100 ml fick vi helt enkelt avbryta. Hoppas det var bättre än inget i alla fall.

    Nu har svullnaden börjat gå ner efter två timmar, men det gör fortfarande sjukt ont.  

    Usch, stackars dig. Vad sa sköterskan - vad berodde det på?
  • TWH
    Zinfandel skrev 2012-08-15 13:27:57 följande:
    Hade vi inte denna fråga förra veckan eller har jag drömt...? Skäms Bläddra tillbaks lite så får nu se många svar! Mitt svar är ja.
    Jag tycker jag följer tråden kontinuerligt och kommer inte ihåg att frågan har ställts, men mitt minne sviktar ibland Jag håller på att ta fram underlag för de av er som vill hjälpa era läkare med riktiga studier och medicinska underlag som gör det enklare att ta beslutet att skriva ut il i fertilitetssyfte.
  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-08-15 14:00:44 följande:
    Nu har jag lyckats få Fragmin utskrivet till vecka 20 och sett ett litet pyre på 32 mm.

    Hur länge brukar Dr D ordinera clexane?

    Hjärte - jag har inboxat dig
  • TWH

    Ljusgläntan: jag har en kompissom håller på att söka ut studier i pubmed gällande intralipider, upprepade missfall och misslyckade ivf-er, i PubMed. Hon har hittat en massa helt nya och entydiga studier, så fort hon har sammanställt dessa ska jag skicka in dem här så alla kan läsa och ta med till skeptiska läkare. Oavsett så kan ju läkaren neka men de kanske känner sig mer trygga efter att ha sett studierna. En av de senaste, publicerad juli 2012, visar en extremt signifikant skillnad för kvinnor med förhöjda nk celler, över 12 procent, i utfallet lyckade graviditeter. Utvald grupp var upprepade missfall med konstaterat förhöjda värden. Efter behandling i 3 cykler så hade 87 procent lyckad graviditet med intralipider mot 12 procent i kontrollgruppen. Den här studien var spansk. Jag återkommer med hänvisningar, hon söker också på misslyckade ivfer då det är hennes utmaning.

  • TWH
    Hjärtefröjd skrev 2012-08-16 11:58:00 följande:
    Jag tror jag frågat innan, men inte fått så många svar, så jag frågar igen. Hur länge har ni som är gravida fortsatt med pred, clexane, trombyl och ev progesteron. Jag har såklart frågat Dr D om detta, men inte fått några svar.  Som jag fattar det så trappar många ner med pred redan i vecka 12-14, men jag vet ju att Zin fortsatt både under och efter graviditeten. 

    Hjärte: kan tyvärr inte hjälpa dig då jag aldrig kommit så långt. Jag tog ju il i förebyggande syfte i måndags tre dgr efter äl och jag känner en bekant dragning i livmodern (börjar lära mig efter 9 missfall) idag så nu ska det bli spännande att se om jag är gravid och i såna fall hur il hjälper. Kromosomfel kan ju inte uteslutas i varje fall. Håller tummarna för mig själv o er andra som försöker✊
  • TWH

    Och en sak till, i Alan Beers bok så skriver han att han aldrig har sett en lyckad graviditet med en kvinna som har mer än 17 procent nk celler el över - utan behandling. Jag har 21.5 procent så det ska verkligen bli spännande att följa, om inte annat i vetenskapligt syfte, man börjar ju bli lite skadad 😃

  • TWH
    Angla skrev 2012-08-17 18:50:02 följande:
    Det ÄR mer än helt underbart, tro mig!!!
    Angla - mamma till slut

    Vi är också i adoptionsprocess parallellt😉
  • TWH
    Ljusgläntan skrev 2012-08-16 23:21:30 följande:
    Criss00 - ja de var en gyn läkare. Nej de flesta här verkar fått en sådan reaktion och få ta tag i det själva. Denna läkare sa att det kan bli komplikationer och kan ge allergiska reaktioner av IL som hon inte ville ansvara för. Dessutom såg hon inte vad detta dropp skulle göra för hjälp mot immunförsvar på något vis.

    Kan du fråga din gyn vad det var för reaktioner, hon/han måste ju kunna visa fakta på det. Det känns ju minst sagt viktigt för alla oss i tråden som tar il kontinuerligt!
  • TWH
    Ljusgläntan skrev 2012-08-17 19:26:12 följande:
    Duktig du är som fixar! Min läkare sa att hon tyvärr inte har tid att studera nya metoder i varje patients enskilda fall så hon var tyvärr inte intresserad av att få läsa något om det ;(

    Man får väl respektera att läkaren inte skriver ut ett läkemedel, det är ju deras jobb att själva avgöra MEN det är inte acceptabelt att påstå ett läkemedels negativa effekter utan fakta- på henne igen😉
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!