• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    RobSab skrev 2014-10-19 10:45:32 följande:

    Snart lycklig: vi har tre blastocyster kvar. 2 bra 1 okej. Som

    Det känns just nu så blir det värt sista försök innan vi måste tänka i andra banor så vi sätter som allt hopp till dessa tre :)


    Då hoppas vi på de tre i den grekiska frysen! Kram.
  • Snart lycklig
    lillebob skrev 2014-10-18 13:28:06 följande:

    Tar gonal-f just nu, tyvärr har jag inte fått igång äggblåsorna ännu som Dr D vill, vilken stress detta är, hur har ni klarat er igenom behandling i Aten? Jag känner mig otroligt ledsen, gråter massvis, vilket jag inte brukar göra....det är ju 1000 frågeställningar & motgångar man får med allt detta och mycket pengar inblandat!! Måste ha en plan B om jag nu inte utvecklar några äggblåsor så kan det ju inte bli några till frysen heller... ni som gjort äggdonation, vart har ni vänt er?


    Hur gick det för dig?
  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2014-11-10 11:23:34 följande:

    Snart lycklig ; hur är det med dig...? Kram


    Tack som frågar! Mår nu lite bättre, men det har varit några tunga månader. Mycket upp och ner. Ärligen, jag har inte mått bra alls........ Många tankar och känslor. Många tårar....... "Flytt in i jobbet", men det brukar funka ett tag att "fly", sedan kommer sanningen krypande.

    Snart är det väl dags för ettårskalas för ditt mirakel? :) Hoppas du mår bra! Kram.
  • Snart lycklig
    che71 skrev 2014-11-11 04:53:43 följande:

    Tänker på dig Snart Lycklig. Du är fantastiskt! Glöm inte det. Kram


    Tack vännen! Hoppas du mår bättre nu, att du fått ordning på dina problem som uppstod efter förlossningen. Kram.
  • Snart lycklig
    Zwillinge86 skrev 2014-12-09 17:09:04 följande:

    Lill: minns inte vem, men i våras var det ju någon i tråden som var hos Hybinette, och jag har varit inne på det själv av precis samma anledning som du. Det enda jag minns var att personen som var hos Hybinette fick rådet att fasta tisdag och torsdag för att balansera hormonerna. Men jag kan också vara helt ute och cykla ;) hoppas att du får svar från någon med egen erfarenhet.


    Det är bl a jag som varit till honom. Tyvärr hinner jag inte skriva om upplägget nu, men ska försöka ta mig tid till att sätta det på pränt. Kluven om jag rekommenderar att gå till honom eller ej. Kan vara bra. Har hört att han faktiskt ibland kallas "babbel-hubinett". Kändes lite som ett standardupplägg och dyrt var det. Flrsta och andra besöket kostar 2800:-, sedan lite billigare. Jag gick bara en gång.

    I övrigt säger jag HEJ till alla gamla bekanta i tråden. Kram.
  • Snart lycklig
    LinneaSvea skrev 2014-12-10 13:24:51 följande:

    Hej på Er!

    Tack snälla Cathy!! tar du två tabl om dagen med liponsyra? Måste beställa mer riktig Q10 också. Har du möjligtvis kvar den finska sidan som jag fick av dig. Jag hittar den inte....

    Redan, Stort lycka till!! Det låter ju underbart, det kommer att bli världens finaste julklapp!!!


    Bor ni i Sthlm, kan ni köpa Swanson Ultra Ubiquinol 200 mg (30 tabl i en burk, ca 380 hos Knåd och hälsa på Kungsholmen. Jag har fått dem att ta hem just den rätta sorten. Kolla dock innan att de har dem hemma nu. Googla för telefonnr. De gör även en utomordentlig zonterapi där.
  • Snart lycklig

    Hej igen, jag lovade att komma tillbaka med mitt upplägg från Hubinette. Hag har nu letat, men dokumentet var förstås inte där jag trodde det var. :(

    Jag skriver ner det jag kommer ihåg ur minnet och får komplettera när jag hittar dokumentet. Jag gick bl a dit för oro om trötta binjurar. Han jobbar med biodynamiska tillskott, så nöra kroppens egna. Han samarbetar med Maria Lundin (googla).

    B5, B6, B12 (sugtablett) och D-vitamin morgon. Matsmältningsenzym lunch. B5, B6, matsmältningsenzym middag. B12, 400 mg magnesium, 5-HTP kväll.

    Progesteron All kräm dag 14 till 28. Motsvarande period också en Progesteron MIC vaginalt (som inte längre går att få tag på).

    Sedan kommervi till Estradot östrogenplåster, dör jag känner mig osäker. Har för mig att byte av plåster var 3:e-4:e dag. Tror under hela cykeln, eller inte. Här är jag osäker. Då jag gjorde stimuleringar med äggplock många månader (ni vet, min ägginsamling), sa D att östrogenplåster kunde störa mina stimuleringar, så jag använde aldrig just dem.

    Han påstod i stort sett att jag kunde lyckas själv efter detta koncept, men utan och med mina trötta binjurar skulle jag absolut inte lyckas med mina insamlade embryon (vilket jag nästan gjorde, men inte hela vägen, men det var nog inte pga av att jag inte följde habs ordination till fullo). Ganska nedslående, när jag var uppe i samlandet.

    Angående fasta två hela dagar i veckan (åt lunch måndag och inget förutom vätska utan kalorier förrän nästa dags lunch). Det var mera för att gå ner i vikt, vilket jag gjorde, lite. Absolut bra för kroppen, men kanske också för hormonerna, faktiskt ingen aning.

    Detta är taget ur minnet.

  • Snart lycklig

    Några har frågat hur jag mår och om jag kravlat mig upp lite ovanför ytan.........

    Någon gång efter sommarens icke lyckade resultat med mina sista ägg gick jag mentalt i ide. Jag arbetade med mig själv för att må så bra jag kunde. Jag flydde in in i jobbet och tyckte då att det var riktigt roligt att arbeta. Jag högpresterade!

    Vi förberedde ju för ÄD när vi var hos D vid vårt sista egna FET i somras, även om jag inte mentalt var riktigt redo.

    Efter vårt icke lyckade sista FET, behövde jag nog sörja, men det konstiga var, att det liksom inte fanns så många tårar kvar. Jag har inte alls gråtit mkt. Mera varit tom inombords.

    Vår tilltänkta donator ville inte börja i september och inte heller i oktober. Jag tyckte det var skitjobbigt att vänta och fick inte heller då mkt besked på vägen från D. Skulle rapportera mens och ÄL till honom löpande.

    Till slut fick jag börja nedreglera som en chansning att donatorn ville börja och att allt såg bra ut för start för henne. Det blev start för henne!

    D hävdade bestämt att vi skulle göra FET, då det visat sig i studier sedan flera år, att frysta är bättre för mig som mycket svår immunpatient.

    Jag åkte ner till Aten den 22/11 och fanns på plats den 24/11, men inget ET gjordes, utan våra blastocyster frystes. Dagen efter tinades embryon upp och de klarade sig galant. FET gjordes alltså den 25/11.

    Den 1/12, Rd 6, 11 dgr efter "ÄL", v 3+4 testade jag POSITIVT gm blodprover. GRAVID! HCG redan 133.

    Två dagar senare HCG 325 och ytterligare två dagar senare (i fredags), låg det på 811. Igår tisdag var det uppe i 5540 på dag 19 efter "ÄL". Det är höga värden och bra dubbleringar.

    Jag är alltså idag i vecka 5 (4+6), mkt tidigt, så allt kan ju hända. D tycker dock att allt ser jättebra ut hittills.

    Och till det allra viktigaste........ Det känns helt ok med att det är ÄD. Det känns ändå som min/mina. Kommer säkert dyka upp funderingar, sorg, och annat under tidens gång, men nu får jag en fantastisk chans.

    Kände att jag ville berätta, och nu får ni som kämpat jämsides med mig, om ni vill, hjälpa mig att hoppas att allt går bra, då det är i ett mkt tidigt skede.

    Jag följer er alla och läser kontinuerligt. Jag gläds med er som lyckas och sörjer med er som måste kämpa lite till.

    Många kramar från mig som är lycklig, orolig, ödmjuk, nervös, hoppfull och mkt mera.......

  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2014-12-10 22:26:27 följande:

    SL : du är min hjälte i dessa sammanhang !! Så inspirerande i ditt kämpande !

    Jag sitter fortfarande o håller mina tummar för dig. Nu är det din tur att få bli en fantastisk mamma. För just nåt annat än fantastisk som mamma kommer du inte kunna bli. Det är så konstigt .. Men mitt misslyckande för egen del känns inte lika hemskt när jag tänker på dina små i magen. Det finns rättvisa nånstans liksom.. :).

    Och just att det lyckas med äd. Det ska sjutton mig gå då !

    Tusen kramar till dig ! :)


    Vilka fantastiskt fina och ödmjuka ord! Nu rinner mina tårar...... Tack!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!