• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärtefröjd: Vad härligt!
    Jag kände som ni när jag väntade mitt första barn men inte pga immunlogiska orsaker utan pga min ålder. (Jag skulle fylla 42 strax innan födseln). Vi vågade inte tro på något innan RUL trots att vi gjorde fostervattenprov. Samtidigt kändes som jag blev "berövad" halva graviditeten att få njuta. Den andra halvan njöt jag i fulla drag och var så lycklig över att ha min lilla bebis i magen. Det var fantastiskt, särskilt när man fick höra hjärtljuden hos BM. Glädjetårarna rullade varenda gång.

  • criss00
    TWH skrev 2012-08-26 10:10:48 följande:
    Usch jobbigt, väntar på att mannen ska bli klar så vi kan åka till akuten. Jag ringde o frågade kring symptomen jag har m utebliven mens o smärta o de sa att jag måste komma in omedelbart. En dag till på akuten
    TWH: Usch vad jobbigt. Bra att du får det kontrollerat. Hoppas inte det är något tokigt nu.
    Kram

    Jag hade en konstig cykel efter en skrapning. Det tog 6 veckor innan mensen kom. Sedan endast 3 veckor cykeln efter det.
  • criss00
    Cice skrev 2012-08-24 14:50:18 följande:
    Tack tack Criss00.
    Hur är det med dig ? 
    huuua... håll tummarna för migHjärta
    ... Hoppet lever vidare då  Solig !!! 
      Kram 
    Tog HCG på dag 8 efter ÄL (i torsdags) och det var så lågt (<2) och jag tycker inte jag känner något (BIM på onsdag) så det blir nog inget denna gång heller. Rynkar på näsan 3:e cykeln efter Aten och med Pergotime/Serpafar.
    Känns deppigt. Önskar jag "bara" hade de immunologiska problemen och inte även åldern emot mig.
    F-n att jag inte gjort detta tidigare. Rynkar på näsan
  • criss00
    TWH skrev 2012-08-26 11:35:36 följande:
    Tack för era uppmuntrande ord. Är på akuten nu, de inväntar läkare då de inte haft ngn läkare här på några tim. Kön är mkt lång. Hur kan ett Sveriges största sjukhus inte ha läkare på akuten? Jaja, ni vet hur det är.
    Usch vad dåligt!! Skrikandes
  • criss00
    HollyGolightly skrev 2012-08-26 11:43:53 följande:
    Criss: Men ta ett HCG till om 3-5 dagar! Mitt var 4 på RD7 (trodde det var kört...) och 246 på RD12! Ge inte upp förrän du har två värden att jämföra med varandra. håller tummarna!
    Tack snälla Holly! Men eftersom jag inte känner någonting så har jag inte bokat någon tid för HCG. Brukar iaf bli lite yr när det tar sig. Om jag inte känner något idag så tror jag inte det blir något.
    Känns bara så deppigt att tidigare har jag iaf blivit gravid lite då och då men nu med fler ägg så tar sig igenting.
    Men tack för din peppning! Glad
  • criss00

    Curly: Måste du verkligen ta antibiotika? Trots att jag också har kissat blod då jag fått urinvägsinfektion så har jag av läkare blivit rådd att inte ta antibiotika. (Bara dricka mycket, kissa ut sista dropparna, dricka surt och jag du vet ju precis vad). Det kanske är för att vården vill få ner utskrivningen av antibiotika??
    Jag har iaf blivit bra utan.  

  • criss00
    TWH skrev 2012-08-26 13:10:46 följande:
    Fick gå före kön då de misstänkte utomkveds. Men de hittade inget - sånu är jag hemma igen
    Vad skönt att det gick bra. Men vad tror du var orsaken till dina smärtor i magen?
    Har smärtorna försvunnit?
  • criss00
    TWH skrev 2012-08-26 13:31:19 följande:

    Criss, håller tummarna för dig, denna gång och framåt såklart Hur är det att ta serpafar? Jag ska göra det när väl mensen kommer igång. Har du märkt ngn skillnad/biverkningar/kraftigare äl?
    Tack snälla! Får nog hoppas på nästa gång. Bara det att jag hoppat så på att det skulle ta sig nu på sommaren när min man varit hemma mer. Nu är det jobb som vanligt och han är borta mycket och jobbar på annan ort. Så jag blir rädd för att vi missar ÄL vissa månader. Men med lite planering och snälla kollegor på hans jobb kanske han kan få byta pass så att han är hemma. Också rädd att Dr D råd blir att jag ska öka dosen av Serpafar.

    Det har gått jättebra att ta Serpafar. Jag har känt av någon enstaka gång att jag känt mig deppig och lätt till tårar, men nästa dag har det varit bättre igen. Första två gångerna märkte jag tydligare av lite värk vid ÄL och att äggstockarna gjort ont vid "mys" om du får förstår vad jag menar. Tungan ute Men annars ingenting.
    Däremot har jag ingen gyn som jag går hos så jag har inte kontrollerat hur många folliklar det har bildats.
    Det var bara första gången jag gjorde det och då jag var hos Dr D. Han tyckte inte att jag behövde göra det för det brukar bli ungefär samma resultat som första gången om man tar samma dos.

    Dum fråga kanske. Men kan man komma in i klimakteriet tidigare om man använder Pergotime/Serpafar under längre tid? Man ska väl inte använda det för länge har jag för mig att jag läst någonstans.
  • criss00
    CurlyRed skrev 2012-08-27 08:37:27 följande:
    Fullt utslag på alla bakterie sorterna... Fått idiotrim 7 dagar. Och rara sköterskan på RPC sa att det inte var nån fara alls, bara bakterierna är borta till ÄP. Sååå skönt!
    Vad skönt!! Hoppas du blir av med det snabbt nu. Det är inte kul.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!