• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH: Jodå, vi har haft telefonmötet (förra fredagen). Men eftersom jag inte hade provsvaren innan så kunde jag inte fråga något specifikt om dem. (Han sa att han skulle skicka dem, vet inte varför han inte gjorde det till mötet). Och han sa bara att kombinationen av blodproverna sa att immunförsvaret attakerar ett embryo.

  • criss00
    TWH skrev 2012-07-23 10:52:05 följande:
    Usch, var på vul idag. Embryot växer och är 1.2 cm men hinnsäcken är 1.4 cm så detta kommer gå åt pipan. Läkarem sa att chanserna är minimala och det kommer troligtvis ske inom en vecka - att hjärtat slutar slå.
    TWH: Nej, vad sorgligt!! Och vad tufft att gå och vänta på. Gråter Lider med er.
    En stor styrkekram till dig.
  • criss00

    Zinfandel: Tack snälla för din analys!! Vad intressant och vilken kunskap du har! Hur har du lärt dig allt detta? Jag kunde läsa mig till (i boken Is your body babyfriendly) att ett högt CD56 kunde vara en orsak till mina många MF men inte resten.
    Tror inte jag lider av trötthetssyndrom. Har lite på gränsen till högt blodtryck o då är man ganska pigg men jag somnar ofta när jag nattar mitt barn och vaknar först mitt i natten. Enl Dr D tar jag nu 400 mg Progestoron från dag 4 efter ÄL till mens. Sköldskörteln var ok enl Dr D. Är det det som är TSH? Den var 1,52 (se ovan spec grekiska blodtester).
    Ivig är det när man injicerar mannens vita blodkroppar?
    Jag är faktiskt glad över testerna och att det faktiskt har gett mig ett svar att det inte bara är dåliga ägg som gjort att jag fått MF även om en del säkert varit det. Jag har iaf lite hopp kvar och är glad att jag gjorde rätt i att åka till Aten.
    Vilken tur att detta forum finns för annars hade jag inte fått reda på det. Så tack till er alla!

  • criss00

    TWH: Vad sorgligt för er! :( Stackare som får gå igenom ett MF igen. Jag är verkligen ledsen för er skull. Hoppas ändå att Aten-behandlingen gör att ni lyckas nästa gång. Kram

    Tycker ditt förslag låter mycket intressant och tror verkligen att något sådant saknas där alla är välkomna och där ingen behandlar en nedlåtande. Som inte heller har en åldersgräns. Om det är genomförbart i Sverige eller inte vet jag inget om. Men ingen förändring sker heller inte om inga vågar tänka nytt och prova. Så heja er!!

  • criss00

    Hjärtefröjd: Grattis, vad härligt!! Vilken känsla det måste ha varit att få se ert lilla pyre och att allt ser normalt ut. Det kommer nog att gå vägen för er denna gång. :)

  • criss00
    Ninninn skrev 2012-07-29 22:00:40 följande:

    Tips på billiga/bra hotell i Aten nära kliniken??


    Dr D brukar rekomendera Hotel Olympic som ligger nära kliniken. Jag bodde däremot inne i stan och tyckte det var bättre att kombinera att ha nära till sevärdheter/shopping etc istället.

    http://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html
  • criss00
    Tuvalina skrev 2012-07-27 22:28:54 följande:
    Hej! Nu har jag ju hoppat in här så då kan jag svara. När jag blir gravid igen (min son dog i magen på grund av blodpropp i moderkakan).
    Välkommen Tuvalina! Usch så sorgligt att höra. Det måste ha varit fruktansvärt att ha gått så länge. Då har man ju verkligen hela framtiden uttänkt som förälder.
    Jag har en vän som det hände samma för i v34. Men hon blev gravid igen inte så långt efteråt och då gick det jättebra och hon har en frisk bebis idag.
  • criss00

    En fråga till er som får IL. Hur lång tid efter ni har fått droppet tar ni FBC?
    Dvs det måste väl ha gått ett tag emellan så att man ser hur kroppen reagerade på IL?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!