• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cice: Jag tycker oxå att det låter som om du är gravid. Håller tummen att det stämmer. :)

  • criss00

    Är det fler som träffar Dr D på förmiddagen? Jag hade tid kl 14 för att han sa att det var så viktigt att blodproverna togs så nära de skulle skickas till USA vilket var på eftermiddagen. (Jag frågade om jag skulle komma på förmiddagen men han ville ha det på eftermiddagen). Kan det vara att flera kommer samma dag?

  • criss00

    Om ni inte har bokat hotell vill jag annars också bara föreslå att det är trevligt att bo mitt inne i stan så att man har nära till shopping, sevärdheter och restauranger. Jag tyckte det var perfekt. Sprang till och från från hotellet många ggr och då var det så skönt att ha allt "runt knuten". Tog sen taxi till kliniken.

  • criss00

    Holly: Aha, hur många dgr var det efter återförandet som Dr D bad dig ta första blodprovet/HCG? (Dgr från ÄL om jag skulle jämföra med mig)? Jag tog min första IL förra måndagen och ska ju faktiskt ta FBC/HCG imorgon torsdag. Märkligt nog hade jag glömt bort att jag även skulle ta HCG. Tydligen bomull i huvudet på mig idag. Det blir isf 8 dgr efter ÄL. Men syns det något HCG-värde så tidigt?

  • criss00

    Singhatjejen: Jag bodde på Athens Diamond hoMtel, 171 euro för 2 nätter på Booking.com. Litet charmigt, modernt hotell, gratis datorer att låna om man inte har egen dator med sig, bra frukost.

  • criss00

    Ps: och så hade jag en balkong att sitta lite på i solen o njuta en stund. Det var toppen. Men det är verkligen inget stort hotell om man vill ha det. Litet och personligt. :)

  • criss00

    Singhatjejen: Det är säkert inga problem, annars skulle han ju inte boka in er. Han måste ju också ge alla patienter egen tid. Men du kanske kan fråga honom om det. Men det var därför jag undrade om fler varit där på fm (eftersom han sa så till mig).

    Halandri är området som kliniken ligger i.

  • criss00

    TWH: Jag tog oxå IL denna omgång på eget bevåg, 3 dgr innan ÄL för att flera här i tråden tagit det innan och pga att jag var nervös att det annars skulle vara försent.
    Men det går ju inte för sig att behöva vänta 5 dgr på svaret. :( Hoppas inte det tar så lång tid när jag gör testerna idag.
    Hoppas det löser sig på sös.

  • criss00

    Holly: Vad häftigt med dina stora 35 mm bebisar!!! Det är så häftigt att det är två. Först så går ingenting om du förstår vad jag menar och sedan blir det t o m 2!! Måste vara en så skön känsla att höra/se att allt ser bra ut. Grattis!

  • criss00

    Holly: Förstår hur du känner dig. Det är ju en naturlig försvarsmekanism i kroppen att skydda sig om något skulle gå fel att ta en dag i taget. Men försök för din egen del att hitta stunder som du verkligen njuter av graviditeten och hur häftigt det är. Det gäller alla ni som är gravida. Så mitt i all oro så är ert liv inne i en så häftig och spännande fas. Ta vara på den! Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!