• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Nu ser det ut som jag ska vara med i fransk tv ! Dimitri har ställt frågan, kanske till några fler här? Det är, enl D, ett seriöst veckoprogram, som ska göra ett reportage om Ds klinik. De ska fokusera på surrogatfrågan men där D säger att det finns hjälp att få innan man kommer dit. Jag ska få mer info. Om det blir av och blir ett bra reportage så kan man ju skicka det till svenska medier så kanske de vaknar.

  • TWH

    Strumpan, har du hört ngt ang tv? Jag fick mail i eftermiddags om program, tv kanal och journalist. Mina frågade om vi kunde skypa ikväll och sedan dess har jag inte hört ngt!?

  • TWH
    Strumpan81 skrev 2014-04-01 22:30:47 följande:
    TWH jag blev tillfrågad om ang medverkan i programmet under förra veckan. Igår gjorde jag upp med D att vi skulle skypa idag kl 16. Men idag har jag inte hört nått från D. Sp jag vet inte om det inte blev nått... Zin, vet inte vad programmet hette. Men det skulle sändas i den franska/tyska kanalen ARTE.

    Skumt. Vi får se vad som händer....
  • TWH

    Snart lycklig, den bästa tiden för befruktning är någon dag innan maxutslag på äl (för vissa, vissa läkare hävdar att det är för sent när älstickorna ger utslag) det har funkat för oss alla ggr. Det tar ju ett tag för spermierna att ta sig upp till ägget o det bästa är ju om de ligger o väntar uppe när ägget lossar:) lycka till!!

  • TWH

    Solen, vad bra! Då blev det av, programmet alltså. Självklart måste det vara bättre att filma på plats, hoppas ni inte lider stora kval för det - det kommer förhoppningsvis hjälpa många och var inte rädda att det kommer att sändas i Sverige😉 viljan här verkar inte så hög för sådana program😜 tack för att ni gjorde det!

  • TWH

    Sanna, vi hade fyra graviditeter med fina hjärtslag men där hinnsäcken var för liten, vilket ledde till att fostret inte utvecklades och sedan missfall. Våra fem första missfall har jag inte koll på då vi inte fick tidiga vul. Det var D som såg att hinnsäcken var för liten i den sista graviditeten medan svenska läkare sa att graviditeten var normal. När sedan missfallet kom, prognostiserat av D till rätt vecka, så blev läkaren intresserad och det var så vi fick hjälp med immunsupporten här i Sverige. Alltså: för litet foster=kan absolut och troligt vara immunproblem. Kram🌺

  • TWH

    Solkattan, en liten blödning kan ju också vara infästningsblödning, vilket vi hoppas på❤️ Blingbling, kan inte du fråga hur de definierar beprövad metod? Det är lättare att motbevisa när de själva har skrivit ned definitionen. Om de sedan ändå inte vill gå med på ersättning - om vi kan visa att metoden uppfyller deras krav för att vara beprövad - då tycker jag att vi (jag kan göra det då jag känner folk där) ska prata med Centrum för rättvisa, de arbetar ju just för enskildas rättigheter gentemot staten. När det gäller tv programmet hos D så har jag nu fått ett tack men tv teamet valde att enbart prata surrogat. De planerade dock ytterligare ett program när de förstod omfattningen av Ds övriga verksamhet så de skulle återkomma.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!