• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    De testade antikroppar hos mig i v 20 ungefär och jag hade då inga. Skulle jag ha haft det så skullede övervaka mig extra noggrannt under resten av graviditeten. Det är bara att gå o testa! Jag hade då haft nio missfall med mkt blödande.

  • TWH

    Du bör först ha ett telefonmöte med läkaren som ska få svaren på proverna, detta också för att se vilka prover som ska tas. De flesta har gjort en sån screening som du skriver. Zinfandel har beskrivit på www.fertilitetsguiden.com hur man gör för att ta prover från Sverige.

  • TWH
    Cathy skrev 2014-01-28 13:05:22 följande:
    Detta är lite off topic men har någon av er råkat läsa feb nr av 'vi föräldrar'? I den finns en artikel om ett par som försöker få sitt andra barn men får bara missfall och läkarna säger (hör och häpna haha) att det är att försöka igen. Ett till par som kallas oförklarligt barnlösa. Min tanke var att detta är ju ett bra tillfälle att ta upp immunproblematik i nåt av deras nästa nr. Vad tycker ni? Zinfandel; du som är bra på sånt här, skulle du vilja ta detta vidare? Eller du TWH?

    Cathy, jag går o köper tidningen imorn, klart jag ska höra av mig om detta!! Det är tidningen du läst?
  • TWH

    Skogsbruden, om värdena gått ned två ggr i rad så är mvc skyldiga att skicka dig på specialistvård där de kollar flödena i moderkakan. Detta ska du kräva nu. Var bor du någonstans!

  • TWH

    Skogsbruden, förlåt att jag tjatar och sprider ut texten i omgångar men jag tycker du ska ringa förlossningen och berätta att fostret har minskat. De borde ta in er för observation och göra en CTG - jag gjorde det många ggr! Detta för att kolla att allt är ok och sedan slippa oro.

  • TWH

    Skogsbruden, jag håller med Cathy, tycker du ska ringa förlossningen. Jag hade gjort det direkt, det är ju inget konstigt, bra med second opinion.

  • TWH

    Che, säg att du inte kan tänka dig att föda på annat sätt, har du sagt det? Om det är ks du vill ha alltså!

  • TWH

    Kuben, pred har visat sig medföra någon procents ökad risk för gomspalt hos barnet. Jag fick 15 mg som max i graviditeten. Che, jag tycker du ska vägra aurorasamtal och fråga vad sjukvården bygger sitt nekande på, dvs finns det medicinska skäl att neka dig ks? Om inte så ska du ha ks kan du framföra, du uppfyller mer än nog kriterierna för att få ks.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!