Vi som väntar smått i September 2012
Oj, då är det väl jag som är gammelsmurfen i tråden med mina 35 år :)
Oj, då är det väl jag som är gammelsmurfen i tråden med mina 35 år :)
Together90. Tycker stegringen ser fin ut och bim har passerat andas ut lite...
Together90. Klart du får skriva av dig, det är väl därför vi är här. För att stötta, glädjas, nojja och bli tjocka tillsammans.
Godmorgon. Här hemma använder vi inte ens väckarklocka längre. Senast 7 varje dag väcker vår solstråle oss! Fast tv i sovrummet och bolibompa så är.det faktiskt ganska mysigt att ligga och dra sig.
Lycklig och glad. Jag hade nog kollat med barnmorskan om kub test. Kan du inte få remiss så finns det ju privata BM som gör det, kostar mellan 1200-2000 kr. Vi bekostade det själva när vi väntade sonen och det kändes tryggt och bra. Finns inga risker med kub som det gör med fostervattenprov.
LillyRose. Grymt! Ska beställa genast.
jag har en liten fråga. jag är lite nojjig med maten nu när jag är gravid (uppdaterat mig på livsmedelsverkets hemsida) och det va det här med ägg. tillagat ägg är ju ok, men rått ägg är inte ok. och ikväll åt vi kött och jag orkade inte göra sås så vi tog sån färdig bearnaise sås på tub, sånn kall. och nu till frågan; när man gör bearnaisesås själv på bla smör och ägg så hettar man ju upp allt och äggulorna sjuder med i såsen, alltså tillagade, men i denna kalla såsen står det att den är gjord på rapsolja och äggula (som man gör majonnäs tex) och då borde den vara kallrörd? och ägget fortfarande rått... hänger ni med? så är det ok att äta eller inte
tack för svaret om såsen... är nog inte så himla noga som ni säger