Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79: Vad skönt att du fick tag på någon till slut och fick lite svar i alla fall. Får hålla tummarna att urologen snart hör av sig till er så han får behandlat sin infektion.
  • Solrosen 83
    JZ79 skrev 2012-07-09 10:17:30 följande:
    tack {#emotions_dlg.flower}
    Hur går det för dig??
    Nja går väl inte så där värst bra. Mår inge vidare och tror tyvärr det beror på mensen och att det är så krånglig. Trodde jag skulle åka på magsjuka då jag blev akut illamående igår ett tag efter frukosten och sen fick ont i magen. Gick över efter ett tag men jag mådde inte helt hundra under hela dagen. På kvällen kom det tillbaka och jag mådde jätteilla i en knapp timme och sen gick det över till ont i magen. Är ju alltid svårt att känna var i magen det gör ont när man får ont men efter ett tag så kändes det som kraftig mensvärk. Har ju precis slutat blöda så det borde ju inte vara mensvärk och känns tidigt för äl men vem vet. Idag känner jag mig matt och trött och ytterst lite mensvärk känningar. Nu kan det inte bli semester snart nog känns det som men tyvärr är det två veckor kvar med jobb. Rynkar på näsan

    Tar ju rosenrot och BDG (Royal Jelly) så jag vet inte om det kan vara något av dem som gör att jag får dessa symptom med blödningar ofta och nu illamående. Men visst har ju inte haft någon månad som sett likadan ut som tidigare utan det är hela tiden nya symptom och blödningsfrekvenser och mängder. Så man vet aldrig vad som väntar vilket är jobbigt. Någon annan som fått liknande biverkningar av rosenrot eller BDG?

     
  • Solrosen 83

    Verkar som något är på gång med kroppen här för mina bröstvårtor är jätteömma. Undra om det kan tänkas vara BDG som fått fart på äl?

  • Solrosen 83

    JZ79: Har gett upp älstickor då jag aldrig fick något utslag och tyckte det blev för dyrt. Har ett donnatest för att kolla på saliven som jag använder. Men har svårt att få till prov på bra sätt så man ser något. Har inga äl stickor hemma så jag kan testa nu. Kanske lika bra det för hjälper ju inte att veta. Blir mkt mys nu den närmsta tiden och hålla alla tummar.

  • Solrosen 83
    JZ79: Ja vi försöker med varannan dag. lite dålig tajming dock om det är äl på g då vi båda är så trötta och i behov av vår semester så vi somnar direkt vi lägger huvudet på kudden även om vi försöker lägga oss tidigt Glad Men vi får väl lägga oss ännu tidigare ikväll så vi får till lite mys.
  • Solrosen 83

    Hade tänkt få till lite mys i kväll så det blir varannan dag nu när jag kanske har äl men är fullständigt slut. Så nu blir det tack och godnatt för mig och film för sambon. Får försöka i morgon bitti istället.

  • Solrosen 83

    Ibland undrar man hur man är funtad. Skulle ju ta det lugnt denna månaden och invänta vår tid hos gyn i augusti och bara för det är jag helt säker på att det tagit sig denna gången. Och det bara för att jag kanske hade äl denna månaden för jag hade symptom som visade på det även om testen jag gjorde inte visade på något. Suck!! Rynkar på näsan Vet ju innerst inne att det inte alls är säkert att jag hade någon äl denna månaden heller bara för att jag hade ont i magen och illamående och lite mer flytningar än vanligt vid tidpunkten som app:en påstod att jag skulle ha äl. App:en har ju aldrig någonsin haft rätt tidigare gällande BIM så varför skulle den ha rätt denna gången! Blir så trött på mig själv! Nu är jag helt inställd på att det tagit sig och att BIM ska infalla den 23 juli precis som appen säger samtidigt som huvudet säger att kroppen kommer att motbevisa mig och mensen komma lika oreglebundet som hittills. Så jag är aningen förvirrad här nu!

    Vi fick iaf till mys varannan dag under perioden som jag tror att jag kanske kan ha haft äl så vi har ju gjort vad vi kunnat denna månaden så nu är det bara och vänta och se. Får väl ta och testa några dagar efter BIM om mensen inte kommit då och se vilken del av mig som får rätt.

     Även jag väger ca 10 kg mer än jag borde. Har tidigare gått ner dessa kg två gånger tidigare med hjälp av viktklubben men sen så sakta gått upp dem igen. Så jag vet ju precis hur jag ska göra för att gå ner och vet att jag mår så mycket bättre utan dessa kg. Men motivationen har inte alls funnits här på sistone. Tror att det delvis kan bero på att huvudet säger "vad är poängen att gå ner i vikt nu när du ändå snart blir gravid och går upp igen?". Tänker alltid på vad jag äter men ska det ge utslag på vikten så måste jag tyvärr bli ännu striktare med dieten och träningen. Börjar semestern om 1 vecka och då vill jag inte hålla på och "banta" men så snart den är slut v33 så har jag lovat mig själv att dra igång ordentligt. 

  • Solrosen 83
    JZ79 skrev 2012-07-15 22:40:33 följande:
    Solrosen, hur funkar viktklubben? är det den som aftonbladet har? Du tänker rätt, njut av semester och ta tag i vikt å sånt efteråt, sen är det ju härligt att det är fritt fram att frossa i jordgubbar, melon å annat gott utan att man riskerar att gå upp. Va härligt det hade varit om du plussar nu å kan avboka gyn Skrattande
    Ja det är aftonbladets tjänst. Är baserat på kaloriberäkning även den. Var inne och kollade på Shape up och det verkade ganska likt. Fanns ingen gratistjänst när jag började som var särskilt bra så därför blev det Viktklubben då de hade bra med recept och mycket livsmedel inlagda. Har abonnemang kvar där ett par månader till men sen blir det nog att testa Shape up istället då det verkar vara ungefär samma fast gratis.

    Är ju en del av det sköna med semestern att äta och dricka det man känner för Glad

    Ja det hade inte varit helt fel att kunna avboka tiden. Glad Blir dock lite märkligt om jag skulle få ett plus nu till semestern då vi ska en vecka till Kreta med sambons syster och sambo och de blir nog aningen misstänksamma om jag inte dricker något vin till maten. Brukar ju göra det annars så det skulle verka lite konstigt men det får vi väl ta då i så fall.
  • Solrosen 83
    mammave skrev 2012-07-16 08:01:51 följande:
    Jag har plussat! :) Ganska svagt, men det fastnade i min inte så bra mobilkamera iaf (vet dock inte om jag kan få in bilder från den hit), så det är inte bara en skugga :)
    Grattis!!! Vad kul!! {#emotions_dlg.flower}
  • Solrosen 83

    Fick precis veta att några kompisar till oss väntar sitt FJÄRDE barn! Känns så orättvisst att vi inte kan lyckas få till ens ett Självklart är man blir glad för dom men det hugger lite i hjärtat

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus