• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    BIM-5 idag.. Nu börjar jag få flytningar, så är rädd att mensen är på g. Ska ta ett test imorgon för att kolla läget. Inga förhoppningar här..

    Välkommen hem Bapumba!!

    Här har jag precis varit ute på min dagliga timmes promenad.. Smärtan är kvar, men jag gör så gott jag kan.. Så fort mensen kommer så är det dags för röntgen.. Läskigt!

  • Ciccie86

    Åh nej JZ79 :( Fy så trist!!!

    BIM-4 idag.. Skulle testa i morse men glömde helt bort det :p så testar imorgon bitti! Har inga förhoppningar :/
    Ska till sjukgymnasten imorgon igen. Får se vad han säger :) Kram på er

  • Ciccie86

    Vilken fin man du har JZ79! :) min brukar också komma hem med godis då jag får mens! Det är skönt med stöd :)

    Jag vet inte om jag vågar/vill ta ett test imorgon. Vet hur besviken jag blir om det är negativt.. Kanske bara bättre att invänta mensen..har inga speciella känningar alls.. Flytningar bara, vilket brukar innebära mens..usch jag vet inte hur länge jag orkar.. BIM-4 idag.. Så BIM på fredag den 12/10.

    På onsdag så ska jag träffa min vän o hennes son (6 månader).. Längtar mycket men samtidigt är det jobbigt :/

  • Ciccie86

    Jag vill inte testa egentligen, men om jag skulle göra det så beror det på min röntgen.
    Jag får inte göra röntgen för min läkare förrän Mensen kommit, då han inte vill att jag strålas om jag är gravid..
    Så jag avvaktar till fredag iallafall (Bim dagen)..
    Nu ska jag till sjukgymnasten snart!
    Tack för ert stöd tjejer!

  • Ciccie86

    Jag håller med dig helt Malin :) Men jag vet även hur besviken jag blir när testen alltid visar negativt :( Båda scenarion är lika jobbiga för mig, då det nu hänt 18 månader i rad :/ Denna vecka är sambon hemma sjuk, så han kommer finnas där för mig oavsett :) Vilket känns skönt :) Inte att han är sjuk dock :p

  • Ciccie86

    Lycka till med spolningen Pastell!! Håller tummarna!

    Här har jag precis varit hos sjukgymnasten.. Bäcken och höft har blivit lite bättre sen senast, tack vare mina promenader och övningar. Däremot har ländryggen blivit sämre :/ Så nu har jag fått ytterligare övningar samt att ryggen är tejpad.. Ska vara det tills nästa vecka. Just nu känns det inte som ett optimalt läge att bli gravid :/ Undrar om min kropp kommer klara av det..
    Har bestämt mig för att vänta med röntgen ett tag, vilket även min sjukgymnast rådde mig till. Han tror att träning och rörelse kan förbättra allt. Så nu inväntar jag bara mensen..

  • Ciccie86

    Gud vilka härliga nyheter pastell! :) Blev glad över att höra det! :)
    Jag försöker få min sambo att boka tid hos min gyn denna vecka då vi båda är hemma sjukskrivna.. Men han verkar ej med på noterna där :/
    BIM-3 idag och jag tror mig börja känna mensvärk.. Men det kan även vara smärta från ryggen, svårt att särskilja.. Då jag har smärta hela tiden :/ Men jag räknar med mens på fredag.. Känns på mitt humör :/

  • Ciccie86

    Lillnosen - Vi har påbörjat utredning, eller jag gjorde alla mina prover i mars redan, vilka var bra :) Nu är det sambons tur att lämna prover samt att vi ska ha ett gemensamt möte med min gynekolog/läkare.. Vi valde att avvakta lite i mars, då det "bara" hade gått ett år. Nu är vi på försök 18.. Jag börjar känns mig stressad, men han verkar vara rädd för vad hans prover ska visa. Försökte ta upp det igår, men det gick Inge vidare när han är sjuk och gnällig.. Så vet inte vad jag ska göra.. BIM på fredag.. Antar att vi får äta bisolvon igen.. Ena stunden vill jag vänta tills efter nyår, andra stunden vill jag köra nu..

    Rent psykiskt och fysiskt så borde det bäst att vänta då ryggen är pajj och att jag precis slutat med antidepressiva efter 1 år.. Men jag vet inte.. Känner mig rätt hopplös!

    Nu ska jag på stress rehab för första gången i grupp.. Nervöst och spännande! Kommer pågå i 3 månader.

    Kram på er

  • Ciccie86

    Då är vi lite i samma situation då Vårväntan.. Tycker också det är jobbigt att ringa det där samtalet. Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus