• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 - 6 årsdagen var underbart mysig :) Han skämde bort mig rejält

  • Ciccie86

    Såg att mitt förra inlägg ej postades helt.
    JZ79 - jag skulle skriva att jag fortfarande ej ringt om utredning. Jag avvaktar då jag lägger allt fokus på min rehab för tillfället. Vill må bra i kroppen och lära mig hantera min stress. Sen vill jag bara njuta av tiden med sambon, mysa när lusten faller in :) BIM imorgon. Har precis varit och köpt bisolvon. Någon som kan berätta för mig hur många man ska ta om dagen? Hur länge? Både sambon och jag? Startar vi när Mensen kommer?
    Vi båda äter även vitaminer dagligen :)
    Kram på er

  • Ciccie86

    JZ79 - Rehabiliteringen känns riktigt bra :) Jag går 1-2 gånger i veckan. Ska gå i 8 månader.. Så det känns lovande :)
    Då börjar vi med bisolvon imorgon då jag tror mensen kommer.. Kram

  • Ciccie86

    BIM idag och jag är förberedd på mensskiten.. Värker i livmodern så jag räknar med att den kommer under dagen/kvällen.. Är beredd på hemsk mensvärk som alltid de första dagarna :/ Bisolvon tabletterna ligger hemma redo att intas..
    Chleome - spännande och läskigt med insemination. Jag har glömt bort, är det första barnet? Hur går insemination till? Är inte så insatt i det. Jag håller tummarna för dig tjejen!!! Styrkekram

  • Ciccie86

    Mensen dök upp i natt :p Så nu är det bisolvon som gäller ;) Idag ska jag vara barnvakt till en liten 2åring :) Hon är världens sötaste :) Hon gick på min förskola förut, hade inskolning på henne :) Så nu blir det full rulle i 7 timmar ;) Ska bli kul att se hur sambon beter sig ;) Första gången han träffar henne idag :)

  • Ciccie86

    Drömde i natt att jag plussade och att allt var positivt och skoj. Sen vaknade jag upp och tanten är fortfarande på besök, sista dagen idag tror jag. Nu har vi ätit bisolvon sedan tanten kom och tänker fortsätta till ÄL.. Vill verkligen tro att detta ska hjälpa oss, för har ingen ork för utredning just nu med rehab och allt. Så denna månad blir det massa mys och så hoppas vi på bebis 2013 som i drömmen :)
    Någon som är nära BIM härinne? Håller tummarna!
    Nu ska jag på rehab och sen blir det jobb 10.30-19.30.. Har föräldramöte på jobbet idag, min kollega är sjuk så får hålla i det själv ikväll :p Är lite nervös, men det får lov att gå :) Krsm

  • Ciccie86

    Grattis Em-me! :) Gud så skoj!!

    Nellin - härligt att höra att allt kändes bra igår :) Jag funderar på det där med utredning igen. Jag har ju ÄL enligt min läkare, så om jag skulle påbörja utredning, vad skulle de göra då? Ge mig pergotime? Kolla sambons spermier? Vul? Spolning?
    Jag vet inte vad jag har att vänta. Mensen tog slut igår och vi fortsätter äta bisolvon tills ÄL..Hppas att det gör underverk för oss :) Vi börjar mysa redan i dagarna tror jag ;) Försök 18 nu.. Kram på er

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus