Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    ÅH NELLIN!{#emotions_dlg.flower} Sitter här och klappar händerna av glädje och hopp för dig nu! Hurra!!! Glad Superlycklig, herregud det är ju inte jag som högst troligen är gravid. Men jag är så himla glad för din skull. Jag hade inte kunnat sova inatt haha Flört
    Om det inte har tagit sig för oss denna månaden så är det jag som köper en kräm och marinerar underarmarna iHjärta

    Min ÄL är precis slut så nu väntar jag med spänning till den 3 januari och hoppas på den där dominoeffektenSkrattande

    KRAMAR
  • Vårväntanochlängtan

    Nu har vi fått kallelsen till parmottagningen{#emotions_dlg.flower} Den 21 januari ska vi infinna oss där, bara hoppas på att allt är någorlunda bra med oss i alla fall.
    Förhoppningen är att vi ska slippa gå dit överhuvudtaget Flört 

    Jag kommer nog inte in under ett par dagar nu, ikväll åker vi hem till familjerna för julfirande. Ses i mellandagarna tjejer och lycka till Nellin! Hjärta Ska bli spännande att se vad som har hänt sedan jag har varit borta

  • Vårväntanochlängtan

    Kunde inte hålla mig borta riktigt, men det är ju alltid sjukt mycket att läsa ifatt även om man bara haft ett uppehåll på en dag typFlört{#emotions_dlg.flower}

    Jag har väldigt ont över äggstocken sen ÄL som var i tis-ons. Jag har inte haft det så innan, undrar om det är att inte ägget har släppt som det borde.Obestämd

    Nellin: Jag fortsätter hålla mina tummar för dig!Hjärta

  • Vårväntanochlängtan

    Hej finaste tjejer! God fortsättning på er. Vi hade en fin dag igår. Väldigt åkande men vi hann i alla fall med det mesta på alla fronter och jag tror bådas familjer var nöjda över att fått träffa oss.

    Fina julklappar fick jag också, mest i träningens tecken så nu fick jag lite ny motivation inför nya året. Kan inte kroppen bli större av rätt anledning så ska den bli slimmare i alla fall ;) kramar på er!

  • Vårväntanochlängtan

    Äl +5 idag. Har redan brunaktiga flytningar så antar att det är min vanliga tur och att mensen kommer denna månaden också :( nästa månad blir det bdg fram till Äl och därefter progesterall kräm. Trött på detta nu, jag vet att ni mer än väl känner igen det.

    Nellin: kramar till dig vännen <3

    Nu ska jag gå och lägga mig och förbereda mig mentalt för att träffa en höggravid kompis imorgon. (blev på första försöket) :/ på julaftonen var det min kusin som var höggravid. Jag vill också! *gnäll gnäll* både jag och sambon längtar så tills vi också har barn vars ögon lyser av längtan efter tomten och klappar.

  • Vårväntanochlängtan

    Imorgon ska jag träffa en höggravid vän också (blev på första försöket för henne) :/ ska gå och lägga mig nu och försöka förbereda mig mentalt. Hela julen har bestått av småbarn och gravidmagar känns det som.

  • Vårväntanochlängtan

    Tror det går bra med vännen idag, när jag fick reda på att hon var gravid var jag först ledsen och bitter. Hon var som så många andra, bla bla tänk inte på det så blir det bara hipp happ. :/ men nu tänkee jag mer att det är ju en rolig och spännande tid för dom som jag i viss mån får dela (inte jättenära vän). Men det är alltid bäddat för lite hugg i hjärttrakten när man möter gravida människor eftersom man önskar så för sig själv.

  • Vårväntanochlängtan

    72 dagar: Kram på dig <3 förstår att man kan känna sorg efter något sådant. Håller mina tummar för ert framtida försök

    Lillnosen: Dumma din kropp! Jag vet hur det är när kroppen trilskas. Aldrig att den gjorde det innan man började bebisverkstaden heller :/

  • Vårväntanochlängtan

    Hälften försvann :/ provar igen. 72 dagar: förstår att man kan känna sorg efter något sådant. Håller tummarna för ert framtida försök!

    Lillnosen: Dumma kroppar ibland! Vet hur det är när kroppen trilskas och aldrig att den höll på innan man försökte skaffa barn.

  • Vårväntanochlängtan

    Jag testade positivt på em BIM+2 efter att ha druckit en stor kopp te + lite annat så om du har gått såpass långt över stora my så kan det säkert visa närsom Glad spännande i varje fall{#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus